Last news in Fakti

2 Март, 2021 15:24 4 401 6

Това са 4-те най-магнетични зодии

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • магнетична личност-
  • астрология-
  • хааризма

Има хора, на които всичко им се получава с лекота и всички ги харесват

Това са 4-те най-магнетични зодии - 1
Снимка: shutterstock

Има хора, които са харизматични, излъчват увереност, притежават обаяние и привличат като магнит всички към себе си. Да си магнитна личност улеснява живота ви. Хората автоматично са привлечени от вас и са готови да ви дадат онова, което искате от тях.

Хората, които притежават подобно обаяние не е нужно да полагат много усилия, за да убедят околните или да ги накарат да ги харесват.

Според астролозите, до голяма степен този магнетизъм се обуславя от зодията, която носи дадения човек. Тя определя не само характера му, но и начина, по който другите хора го възприемат.

Вижте кои са четирите зодиакални знака, които притежават най-голяма доза харизма и е трудно да бъдат забравени.

Лъв

Това са 4-те най-магнетични зодии
Снимка: shutterstock

Лъвовете знаят как да държат светлината на прожекторите върху себе си. Те са без задръжки, смели и откровени. Хората са привлечени от тяхната увереност и чар.

Везни

Това са 4-те най-магнетични зодии
Снимка: shutterstock

Везните са спокойни, сдържани и миролюбиви в подхода си. Те полагат допълнителни усилия, за да накарат хората да се чувстват комфортно около себе си и лесно могат да привлекат масите с тяхното лесно и мирно поведение.

Стрелец

Това са 4-те най-магнетични зодии
Снимка: shutterstock

Никой не може да задържи вниманието на тълпата по-добре от Стрелците. Те са интелигентни, остроумни и забавни същества, които не трябва да се стараят твърде много, за да впечатлят хората около тях. Тяхната честност, елитно чувство за хумор и авантюристична личност са достатъчни, за да привлекат хората.

Риби

Това са 4-те най-магнетични зодии
Снимка: shutterstock

Родените в Риби хора са естествено приветливи. Те са топли и любящи личности, които вярват, че са лоялни и отдадени, когато става въпрос за връзки. Те имат сърце от злато и лесно могат да се превърнат в най-харесвания човек в стаята.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YUI

    12 2 Отговор
    Милена, спри се с тея тъпотии със зодии и прочие бре, как може разумен човек да определя САМО на базата на зодиакален знак. А сега си представи лекар да прави диагноза само на хороскоп. Ако ти трябва баластра за списване, има хиляди други неща. Не ти давам наклон на писалката, ама такива рубрики като хороскопи ще се радвам да виждам веднъж годишно.
  • 2 Глупости

    6 2 Отговор
    На търкалета!!!
  • 3 АМИ

    4 2 Отговор
    МИЛЕНЧЕ , ДАЙ НЯКОЯ ПОЗА ЗА СЕКС , ТАМ Е СИЛАТА ТИ И ТАМ Е ИСТИНАТА !!!!!😄😄😄😄
  • 4 марони

    2 2 Отговор
    Миленче,а с коя зодия най-обичаш да го правиш...и как?
  • 5 Разбира, се

    0 1 Отговор
    Особено везните....!
  • 6 Клеопатра

    1 2 Отговор
    Човешкото нещастие,малък празник за мен!Това беше девиза на една лъвица!Стрелец- алчни,вятърничеви,злобни не стават за приятели!