Last news in Fakti

3 Март, 2021 14:56 8 396 2

Тези зодии ще страдат през март

  • хороскоп-
  • нещастие-
  • тъга-
  • болка-
  • зодия

Женският месец март няма да е благосклонен към всички

Тези зодии ще страдат през март - 1
Снимка: Shutterstock

Факт, никой не обича болката. Тя ни кара да се затваряме в себе си и да страдаме. Понякога обаче животът ни поднася изпитания, с които се налага да се преборим. Някои от зодиакалните знаци няма да се чувстват на върха на щастието през месец март. Те ще страдат и ще имат нужда да се усамотят. Добрата новина е, че месецът все пак има своя край и много скоро тъгата ще се изпари и на нейно място ще се настани щастието и вътрешното удовлетворение.

Ето и зодиите, които няма да се чувстват щастливи през женския месец:

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци ще тънат в безпокойство през месец март. Те ще преминат през не малко трудности, свързани с любовта. Твърде вероятно е да изпитат разочарование от половинката си, което навярно ще се превърне в сериозен фактор за тъгата им през месеца. Възможно е още да загубят не малка сума пари и финансовата нестабилност да повлияе на вътрешните им мир и хармония.

Козирог

Представителите на Козирог ще получат няколко поредни отказа, които ще рефлектират върху живота им. Те ще се опитат да забравят за несполуките, но това няма да има успех. За съжаление ще им се наложи да преминат през множество изпитания, докато се справят с всички тези трудни моменти, които им предстоят.

Лъв

Жените Лъвове ще имат сериозни изпитания на работното си място. Колкото и усилия да полагат, те няма да са достатъчни. Шефовете не ще бъдат доволни от резултатите, а това искрено ще ги натъжава. При силните представители на зодиака най-вероятно ще настъпят разногласия с половинките им. Именно това ще ги тласне към тъгата. Те обаче ще стиснат зъби и ще преминат през всичко това с гордо вдигната глава.

Рак

И за Раците месецът няма да е от най-успешните. Много вероятно е да настъпят разногласия с бизнес партньори и това сериозно да влоши мира и хармонията в живота на горделивите Раци.

Независимо колко труден и изпълнен с тъга се очаква да бъде месец март, не губете вярата в себе си и помнете, че всяко едно изпитание, което животът ни поднася, ни прави по-силни!


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХеХе

    1 15 Отговор
    Така им се пада!

    Коментиран от #2

  • 2 Гощо

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХеХе":

    Недей така,че много ми стана .