4 Март, 2021 10:33 3 268 26

Мария засне ново видео в уникална рокля на БГ дизайнерка (СНИМКА)

  • мария-
  • поп фолк-
  • певица-
  • завръщане-
  • дизайнер-
  • видео

Певицата зарадва феновете си с новината, че се връща към пеенето

Мария бързо се завърна към пеенето и дори вече засне новото си видео към песента “Давай, разплачи ме”.

След като скоро сподели, че се завръща на музикалната сцена, феновете на певицата бяха в тотален възторг от новината.

В новия проект на Мария меломаните ще видят завърналата се от "пенсия" певица с уникална визия.

Роклята е представяна на световните подиуми и е дело на дизайнерката София Борисова.

Куп суперлативи от почитателите получи изпълнителката за визията си, с която ще я видим съвсем скоро.

Фолк дивата не пропусна да честити 3-ти март на приятели и фенове, но показа, че и по време на празника се е отдала на работа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    7 2 Отговор
    Замазала е татуса си ?
  • 2 Мон дьо

    16 1 Отговор
    На първата снимка се е запасала с пердето
  • 3 гадно

    14 1 Отговор
    Крокодил
  • 4 луд доц

    9 1 Отговор
    На видеото се гледат за да си мерят силикона в устата !
    На Мария долната устна скоро няма да може да се затваря :))))
  • 5 дЖука

    10 1 Отговор
    ...като,вътрешна - гУма!
  • 6 Гост

    6 1 Отговор
    Пак ли свършиха парите? Пак ли снимки на голотии?
  • 7 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 9 Отговор
    браво на госпожа МАРИЯ тя е една от най ВЕЛИКИТЕ български певици и много много красива жена да е жива и здрава и да ни радва с още много такива хитове които да си припяваме и тананикаме по цял ден

    Коментиран от #8, #10, #15, #16

  • 8 Хайл

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Дрън дрън редовните глупост. Хвалби до небето. Не те ли заболя ръката да пишеш за тези . И то едно и също.Смени малко хвалебствията , измисли нещо по оригинално. Виж в нета там има съвети . Как да се подмазваш , хвалиш , и величаеш някого.
  • 9 Зик.

    3 1 Отговор
    Изречение се почва с главна буква , не с малка.А също има тирета ,запетая, точки . Използвай препинателни знаци. Едно дълго изречение и само , името на тая и велика е с главни букви. Може и да е велика за вас. Но не всички харесват и слушат тази музика . Плащатли ви за да ги хвалите . Не според мен , пишете за кеф . Така да ви стане густо ,кеф , еуфория на душата .

    Коментиран от #11

  • 10 Анти Чалга

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Има по велики от нея. Тази може да мечтае да е като тях. Но нали вие сте най голямия фен на тази музичка , за вас няма значение . Не се интересувате от живота на другите . Както бяхте писал в един коментар. Не слушате друга музика . Не приемате съвети . Не ви пука как пишете , макар , че ви взимат и пишат минуси. И кой започва изречение с малка буква . И пише ас .Внимавай как пишеш буквите С и З са една до други на клавиатурата . Преди да публикувате поне редактирай .
  • 11 ГРАД КАЗАНЛЪК

    1 4 Отговор

    До коментар #9 от "Зик.":

    ас вярвам че ГЕНИАЛНИТЕ творци и певици трябва да се почитат и хвалят господине вижте как чужденците си обичат техните а нашите са по добри и трябва да ги почитаме много все пак певици като госпожа МАРИЯ са богатство за българската музика

    Коментиран от #12, #13, #14, #22

  • 12 Зик.

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Какво богатство чалга задръстена . Богатство е поп , джаз , рок музиката .Операта , класиката . Това е музиката . 🎸🎸🎸🎸🎸🤟🤟🤟🤟🤟🤟За вас господине който слушате това , от както сте се родил може да е музика . Но това е сбор от фолк , поп , ориенталска музика . По точно мешавица от няколко стила , пълна боза .
  • 13 Хеви Метъл

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Ние почитаме гениалните Творци и Композитори и Певци . Но встловете Поп ,Рок, Рокабили, Рокендрол, Блус , Джаз. И много други. Това Сашо е едно величаене на някаква музичка ,за кръчмата и механата където смърди на мазни кюфтета. Ние хората харесващи хубавата музика , ходихме в Клубове, Барове, Дискотеки . Не влизаме в миризливи механи , да си разваляме слухът с тъпа музика.
  • 14 Гост 666

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Я не се излагай . Тази била гениална . Ха ха но нали сте маниак фен на тази боза миризлива чалгата .Е ясно . Не сте слушали друга музика .Нещо различно , според мен сте от поколението ,на чалгата. Родил се и расъл с нея . Може и мама и тати да са били любители на , сръбско и гръцко . Или други подобни музики.За това я харесвате , не сте слушали нищо друго . И нямате желание да слушате . Даже и да ви предложат да чуете нещо по различно . Ще го послушате ли. Като гледам не . Знам ,че сте зодия Овен както писахте един път.Инат до дупка.
  • 15 Гост7782

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Как само се изхвърляш като барутка на мокър пясък . Ако знаеш какво е това .Нали и без това чакаш свадбата , за секс. Със сигурност и мацето е чалга фенка . И тя слуша и харесва това . Защото със сигурност няма да си ,хванете някоя дето не слуша това . Трябва и тя като вас да величае тези.Даси тананикате по цял ден чалга хитове. Може и да си пеете .А после да дебнете тука и да пишете заедно .Без да използвате главни букви за начало на изречението.Да пишете ас вместо аз, и други такива грешки.

    Коментиран от #18

  • 16 Гормогон

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Вие случайно да сте чували за .Лили Иванова, Васил Найденов, Маргарита Хранова, Белослава, Мирослава Кацарова , Силвия Кацарова, Ф.С.Б.Щурците, Сигнал, Фактор , Импулс, Буги Барабата, И още много други наши велики музиканти. А за тези да сте чували, изброявам чужди групи ,Тото, Дженезис, Скорпионс, Ед Гай, Авантейша, Зи Зи Топ, Чикаго, Аеросмит, Гънс, Мегадет, Металика, Кондорс , Марио Блонди, Маркус Милър, Ричард Елиът , Джордж Бенсън, MJJ.Дистърб , Рамщайн, Джанет Джаксън, Лиса Стенсвилд, Джордж Майкъл, Стинг, U2, Пинк Флойд , W.E.T, Алън Парсънс Проджект. Със сигурност не сте ги чувал повечето.

    Коментиран от #17

  • 17 Гормогон

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Гормогон":

    Поправка -Комодорс , Марио Бионди.Ето още от нашите велики творци.Хайгашот Агасян,Морис Аладжем,Михайл Белчев, Кичка Бодурова,Росица Борджиева.А сега малко чужди може да се пробваш да послуша някой от тях.Bryan Adams,Paul Anka,Aphrodites Child,Bad Company,Bee Gees, Black Sabath,Van Halen,Perer Gabriel.Пробвай чуй някой от тези може да си харесаш, нещо. Толкова групи и певци има , че човек трябва да пише винаги време. Отваряш Уикипедия и гледаш . Пишеш някакъв стил музика и гледаш и прослушваш и си харесваш.
  • 18 ГРАД КАЗАНЛЪК

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Гост7782":

    да господине това е ВЯРНО моята приятелка също много харесва поп фолк музика нарича се така а не чалга и дори знае текстовете и останалите неща по добре от мен не искам да я хваля но тя има изумителни познания по темата това е една от причините да я обичам толкова много на сватбата ни вярвам ще звучи някоя ВЕЧНАТА класика шампанско и сълзи

    Коментиран от #19, #20, #21

  • 19 Гост7782

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Как ще да се нарича . За вас е тъп фолк (пардон) поп фолк за мен си е чалга . А и повечето хора и казват така. А защо само на мен сте отговорил. А на другите не я що коментари има на вашето изказване .
  • 20 Анти Чалга

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Вие двамата някакъв друг стил музика да , сте слушали през живота си. Че таз музика е още млада . Появи се след промените . Че трябваше селяците да слушат нещо на масата . Докато се наливат. И после падат под масата пияни заляни . Чалгата се появи да конкурира сръбското и гръцкото . Който са още по отвратителни.
  • 21 Гормогон

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Кога ще видя ваш коментар на друга тема . Нещо различно от поп фолка. Спорт ,политика, кино, друга музика освен чалга. Изкуство религия . Каквато е да е тема . Която е далеч от чалгата или за секса . А там сте върхът . Нищо не харесвате но продължавате да коментирате. Даже не обръщате внимание на,запележките за правописа. И още не сте ме коментирал. Чакам .

    Коментиран от #24

  • 22 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Дрън дрън ярина глупости . За вас велика за други е чалгарка . И винаги ще е такава . Както и да наричате този стил музика . А аз почитам само нашите поп , рок , джаз певци музиканти и групи. Тези няма никога да ги зачитам , аз смятам , че тези чалгари трябва да изчезнат от лицето на България завинаги . Да ходят в Сърбия , Турция ,Индия и други такива страни където слушат тази помия.
  • 23 Красив, гръп

    1 1 Отговор
    Има, оттам се започва....!
  • 24 ГРАД КАЗАНЛЪК

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "Гормогон":

    господине като става дума за спорт и кино ас съм истински експерт по тези теми но за съжаление тук не се коментират РОМАНТИЧНИТЕ латино и турски сериали нито югоизточната в група иначе за любимия си отбор мога да на пиша цял РЕФЕРАТ

    Коментиран от #25, #26

  • 25 Гормогон

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Че това филми ли са . Без отпадъчна технология . Сери ял. Ха ха майтап. Не познавам мъж да гледа , турски или латино сериали. Те са за жени, баби. Сладникави бози . По-добре да гледам нашите или руски сериали те са , 1000 по добри. А аз футбол не гледам , падам си по билярда и колоезденето , по точно планинско и екстремно. А за другите коментари нищо не казвате. Или не сте ги чели.
  • 26 Масаон

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Как бе тези дни писаха за наша артистка , играеща в турски сериали. Май сте изпуснал.