Last news in Fakti

6 Март, 2021 11:37 17 536 11

Стана ясна истинската причина за смъртта на д-р Хинова в "Откраднат живот"

  • доктор хинова-
  • откраднат живот-
  • сериал-
  • смърт-
  • деси бакърджиева

Деси Бакърджиева сподели защо не може да се снима повече в сериала малко преди края му

"Ролята ми в "Откраднат живот" ме научи да ценя и уважавам лекарите. Разбрах каква саможертва правят. Участието ми в сериала ме промени изключително много. Осъзнах колко е тежка лекарската професия, особено в тези времена. Научих много за тяхната работа. Обогатих общата си култура. Загубих много близки покрай пандемията с COVID-19. Виждам колко е тежко положението не само у нас, но и по света. И само лекарите могат да ни избавят от това." Това сподели пред "България Днес" актрисата Деси Бакърджиева.

Актрисата се превърна в една от любимите персонажи в "Откраднат живот". За съжаление на стотици фенове, екранната доктор Хинова вече няма да е част от лекарската драма малко преди финала ѝ. Героинята на Деси неочаквано загина в тежка катастрофа, което изуми и натъжи почитателите на сериала.

"Решението да напусна сериала бе колективно - мое и на сценаристите. Искахме доктор Хинова да напусне по подходящ начин. Двамата ми родители са с хематологични заболявания. Трябва да съм до тях и да им помагам. Аз също имам здравословни проблеми. И нямаше как да продължа повече работата си в сериала", поясни за изхода Бакърджиева.

След смъртта на героинята ѝ в "Откраднат живот" красавицата получава куп съобщения и обаждания от познати и непознати, които искат да ѝ благодарят за невероятната игра.

"Хората страдат за мен. Разплакаха ме с милите си думи. Получих над 300 обаждания само за ден. И още куп съобщения в социалните мрежи. Стана ми много приятно от казаното за играта ми. Явно оценяваме труда на хората, когато нещата приключат. Радвам се, че публиката продължава да цени българското кино, сериали и актьори. С "Откраднат живот" показахме, че изкуството не е унищожено от пандемията", споделя пред вестника Бакърджиева.

Актрисата е от почти самото начало на хитовата поредица. За първи път тя се появява в края на първия сезон на "Откраднат живот". Деси тогава бе в ролята на млада специализантка, която по-късно се залюби с доцент Мазов.

"Най-неприятният момент е, че се разделям в началото на края на финалния сезон - разкрива Деси. - Прекарах пет прекрасни години с "Откраднат живот". Екипът бе страхотен! Изключително големи професионалисти. Бях се привързала страшно много към работата си. С тъга се разделих с този проект. Всеки един от екипа бе като частица от часовник. Бяхме се стиковали по невероятен начин. Направихме толкова много сезони и серии. Успяхме да срещнем зрителя с толкова много важни послания от живота на лекарите, а това е рядкост за родна продукция. Радвам се, че нашият екип създаде прецедент в сериалите, с толкова много серии", споделя доктор Хинова.

Преди да се насочи към актьорската професия, Бакърджиева е мечтаела да стане лекар. Или по-точно - пластичен хирург. Това не е случайно. В семейството на красавицата има няколко медицински специалисти.

"Моята прапрабаба е завършила медицина във Франция. И аз исках да уча това. Когато дойде времето да реша с какво да се занимавам, се отказах от медицината. Осъзнах, че това е изключително отговорна професия. И не е моето призвание. Затова се насочих към актьорството. В тази сфера ми харесва, че оставяш послания. Даваш много положителни емоции на хората, които те гледат", каза Бакърджиева.

С ролята си в "Откраднат живот" Деси се превърна в една от най-харесваните актриси в България. Феновете не трябва да страдат за нея, защото съвсем скоро тя ще се появи на малкия екран в друг проект.

"Предстои ми нов проект. Скоро ще научите повече за него", добави екранната доктор Хинова.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    34 2 Отговор
    Добра актриса , с ведро излъчване . Много моля : думата "смъртта" в заглавието да е в кавички ! Благодаря !

    Коментиран от #10

  • 2 Популярна си,затова

    6 8 Отговор
    Простолюдието го мерят с друга мярка,така е било Винаги..
  • 3 ТаУмВзе

    20 7 Отговор
    Има пациенти, които го гледат тоя Пълнеж за реклами.

    Коментиран от #4

  • 4 Майкъл

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Явно добро заглавие си сложил за себе си! Наистина някой ти е взел ума!? Сигурно се правиш на филмов критик!? Писанията ти понякога-са ,,на всяка манджа мерудия" !!! Телевизиите са частни-всеки гледа,каквото му харесва!!!
  • 5 вуйна

    9 4 Отговор
    Стига вече с тия буламачи!!
  • 6 Тишо Капута

    9 3 Отговор
    И аз искам да и звънна, ама за друго. Дано станем баджанаци с доцент Мазов.
  • 7 Бай

    2 3 Отговор
    Егати тъпата мелодрама то ми писна да слушам за болни от ковид че и да гледам страдание по телевизията за която плащаме веднъж от данъците си а после и на кабелни кожодери!Запомнете телевизията е да те разнообрази и развесели от сивото ежедневие не да се товарим психически!А тези който се радват на подобни сериалчета ще потърсят скоро психиатрична клиника и така ще сте част от филма

    Коментиран от #11

  • 8 любител

    4 6 Отговор
    егати и тъпия филм освен секс изневери и какви ли не простотии друго нищо.
  • 9 Захари Бахаров

    3 0 Отговор
    Аз съм най дървеният артис и брат ми зависимия дебил
  • 10 Пламен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Няма да ви разберат "авторките", не...
  • 11 Тази боза

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бай":

    с идиосинкразия за изкуство съперничи на турските сериали по пошлост и простотия... А може би греша, защото издържах само десетина минути - колкото и на турска сапунка? Псевдодраматизъм, очаквани режисъорски решения, пълнеж от вестникарска бълвоч... едно време му казваха "сив поток", днес се титулова "мегахит". Как върви времето. Но боклукът си е боклук.