Last news in Fakti

11 Март, 2021 15:12 7 794 2

Ето какво разказва принцеса Даяна в ексклузивно интервю за брака си преди 25 години

  • принцеса даяна-
  • принц уилям-
  • интервю-
  • брак-
  • принц чарлз

В разговора тя сподели своята версия на историята, за живота в двореца като кралска съпруга и за колосалния натиск, с който се сблъсква в Бъкингамския дворец, както и за скандалния романс на Чарлз с Камила

Ето какво разказва принцеса Даяна в ексклузивно интервю за брака си преди 25 години - 1
Снимкa: Shutterstock

Докато всички по цял свят обсъждат скандалното интервю, което Меган Маркъл и принц Хари дадоха на Опра Уинфри, jenata.blitz.bg припомня една история, свързана с майката на Хари и Уилям - принцеса Даяна. Малко преди трагичната си смърт, тя води трогателен разговор с по-големия си син - херцогът на Кеймбридж.

Известно е, че Лейди Ди и принц Чарлз се разделиха в началото на 90-те години, но официално се разведоха едва през 1996 година. След това Даяна даде скандалното и "ексклузивно" интервю на BBC за брака си.

В разговора тя разказа своята версия на историята, за живота в двореца като кралска съпруга и за колосалния натиск, с който се сблъсква в Бъкингамския дворец, както и за скандалния романс на Чарлз с Камила.

Но телевизионната изповед съдържаше и много нежни моменти, които стотици пропуснаха на фона на цялата драма. В действителност Даяна разказа как е помогнала на децата си да оцелеят след разпадането на семейството им и разделянето на родителите им.

Принцесата припомни, че е трябвало да обясни на Хари и Уилям защо се разделя с Чарлз, които са били само на 10 и 8 години. Тя е дала специални съвети на големия си син.

"На път за училище казах на Уилям, че ако някога намери нещо или някого, който да обича в живота си и да има нужда да се грижи за него и ако това чувство е споделено, то винаги трябва да го защитава и никога да не го пуска, каквото и да се случи."

В интервюто тя разказва и, че Уилям е приел много добре новината за раздялата ѝ с Чарлз. "Уилям ме попита какво става и дали мога да отговоря на въпросите му. Първо той ме попита защо решихме да сложим край на отношенията си.

Тогава му казах, че просто в този брак бяхме трима, а и самият медиен натиск също е бил голям фактор. Беше ми много трудно и въпреки, че обичах баща му, просто повече не можех да живея под един покрив с него", признава тя.

По трагично стечение на обстоятелствата тя трябваше да прекара само една година със синовете си, преди ужасната си смърт през 1997 година.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИНФОРМИРА ПОДРАСТВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ , ЧЕ РАБОТЕЙКИ ЩЕ ПЛАЩАТ Д А Н Ъ К М О Н А Р Х И Я ??????????????