18 Март, 2021 21:53 7 656 3

Тези зодии се влюбват бързо и после страдат много

  • зодия-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • любов-
  • влюбване

Следните зодиакални знаци се впускат в любовни страсти бързо и без да мислят оосбено

Тези зодии се влюбват бързо и после страдат много - 1
Снимка: Shutterstock

Дори когато са влюбени, някои хора успяват да запазят здравия разум. Но има и такива, които оставят емоциите да ги завладеят напълно и след известно време усещат горчивината на разочарованието. Астролози разкриха кои зодии се влюбват най-бързо и съжаляват след това, пише iwoman.bg.

Близнаци

Близнаците са общителни и весели хора, които могат да намерят общ език с всеки и във всяка ситуация. Благодарение на своите социални умения представителите на този знак се сприятеляват много бързо с околните и ако успеят да открият човека, който ще свикне с техния ритъм, тогава се влюбват още по-бързо. За съжаление не всеки обект на интерес от страна на Близнаците е готов за толкова бързо развитие на събитията.

Рак

Раците са емоционални личности, които бързо губят разума си, дори когато няма абсолютно никаква причина за това. Представителите на този знак живеят в свой собствен идеализиран свят. И ако бързо не излязат от него, те ще се привържат към най-неподходящия човек. Раците започват връзките си с големи очаквания, но често те не се оказват оправдани.

Везни

Везните са готови да дадат шанс на всеки, опитвайки се да открият светлина и доброта в него. Този знак се влюбва прекалено бързо. Везните често се предават на чувствата си и започват връзки с хора, прекалено различни от тях. И в крайна сметка представителите на този знак остават разочаровани.

Стрелец

Стрелците са големи авантюристи и имат вродена страст към приключенията. Те обичат всичко, което вдига адреналина им. И определено са от хората, които много често и лесно се влюбват. Не им трябва много време, за да започнат връзка с даден човек, понякога нещата се случват в рамките на часове. Но и си патят от това, тъй като отварят сърцето си, преди да са опознали добре партньора си.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Нина

    4 3 Отговор
    Много е вярно.
  • 3 Михал

    0 0 Отговор
    Жина ми, мъжа ми.... много е вярно..... облажила се....но не е за завиждане..!