Last news in Fakti

20 Март, 2021 19:37 2 916 12

Кои са най-известните жени играчи на покер в света

  • жени-
  • покер-
  • известни-
  • лив боаре

Лив Боаре е едно от впечатляващите имена сред аудиторията

Кои са най-известните жени играчи на покер в света - 1
Снимка: shutterstock

Светът на покера е една необятна земя, в която никога няма да видим най-доброто раздаване, както и най-големият шампион. Точно това трябва да ни подсказва, че тук всичко зависи от шанса, добрата стратегия, красивият блъф и поведението на самия играч. И след като никога не можем да познаваме един човек напълно, а характерът изиграва най-голяма роля, тази игра е със свободен достъп за абсолютно всеки, включително и за дамите. А те в това отношение са просто истински майстори. Нека се запознаем с 5 от тях в следващите редове:

Лив Боаре е едно от впечатляващите имена сред аудиторията и освен като най-успешен млад играч, тази дама се радва и на един специален прякор - "желязната девица". Макар и да напомня за музикалното кредо на една много важна метал група, дамата има зад себе си приходи от приблизително 3.8 милиона долара. Помощ получава от треньора Фил Хелмут, който често се появява в различни риалити формати по покер. Нейният първи професионален успех носи сумата от 1.7 милиона долара и се смята за един от най-високите до този момент, но след това винаги се нарежда в топ 20 на големите турнири. Най-високата и позиция е 10-то място през 2017 г. на турнир в Лондон.

Анете Обрестад е норвежката гордост в покер средите и може да се похвали като една от най-успешните тийнейджърски красавици, които показаха, че покерът е едно много добро място за изкарването на джобни. В този случай същите трябва да се равняват на сумата от близо 3.9 милиона долара, защото точно толкова е изкарала Анете. През 2017 г. успява да достигне печалба от 2 милиона долара на Световните серии по покер, а преди това е ходила до Австралия, за да вземе сумата от 175 хиляди австралийски долара. Освен това не трябва да забравяме, че е била в топ 100 на големите турнири през последните няколко сезона, което и носи и достатъчно престижната награда.

Ани Дюк е единствената жена, която успява да впечатли с присъствие в американската Национална лига по покер. През последните няколко години се изгуби от професионалната сцена, но подозираме, че е заета с харченето на награди. Ани успява да спечели сумата от 4.2 милиона долара. Нейните забавления се случват напълно случайно, докато търси време за развлечение сред онлайн платформите. И макар да е трудно да открием достатъчно покер училища, за Ани не е имало такова, платформата на Silentbet позволява не само да се запознаем по-обстойно с правилата, но и да разгледаме някои интересни стратегии. С оглед на предпочитанията си, веднага ще открием и лицензирана онлайн платформа за забавление. Та Ани се озовава в една такава платформа, инвестира няколко години в игра и след това да се оттегли като особено богата и независима дама.

Кати Либерт е редовен играч в Световните Покер Серии през последните две десетилетия. За този период е успяла да прибере сумата от 6.2 милиона долара, а междувременно първата голяма печалба идва през 1997 г. с инкасирането на 250 хиляди долара. Следват и още сериозни приходи в различните турнири, които не биха могли да ни забавят в създаването на истински предизвикателства и точно това ще ни накара да се забавляваме колкото се може повече. През 2017 г. излиза на сцената за своето 19-то участие в големите турнири като прибира около 40 хиляди от събитието.

Не на последно място ще обърнем внимание на една от много успешните дами в покер индустрията. Става въпрос за Ванеса Селбст и впечатляващата кариера, която носи сумата от близо 12 милиона долара. През последните 12 години тази дама успява да спечели редица големи турнири, а най-големият приз идва от Северна Америка, когато взима със себе си чека за 1.8 милиона долара. През следващите години също се радва на успехи и ако направим сметката, тя печели по милион всяка година с тази игра. През 2018 г. дамата заяви, че напусна покера, поне за неопределено време, но мнозина подозират, че продължава да играе в различните онлайн турнири с псевдоним. Играта позволява дори това.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мата Хари

    13 3 Отговор
    от България..
  • 2 ВИДЕО КАСЕТИ ПОД НАЕМ

    7 3 Отговор
    ТРЕЙСИ ЛОРДС Е НАЙ_ДОБРАТА АКТРИСА СЛЕД МАРИЯ БАКАЛОВА!!!
  • 3 Запознат

    8 2 Отговор
    Наште мъстии са по-добри! Само с една свирка на Баце им се открива възможност да приберат първа награда от чекмеджето.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 1 Отговор
    Това ,което се вижда на тв...и на ютуб не е това ....Има голяма разлика от игра в турнир и на маса....не в турнир!Същото е и в Шаха-гов...ца,а и в големия тенис не е по различно...Българи има много добри във вси вариации на покер!
  • 5 Повечето

    2 0 Отговор
    са такива. Като се издънят казват : " Ама аз не исках да стане такааа! "
  • 6 Амед Азнавур

    0 2 Отговор
    pokera умря имах 32 бота играещи на десетки маси с центове малко но се правеха добри доходи инвестиция 200 Е доход 5800 месeчно..
    но и това умре..а талаш дописки за некви умрели стрини подхождат на wc sajt

    Коментиран от #12

  • 7 Амед Азнавур

    0 1 Отговор
    покера умря имах 32 бота играещи на десетки маси с центове малко но се правеха добри доходи инвестиция 200 Е доход 5800 месeчно..
    но и това умре..а талаш дописки за некви умрели стрини подхождат на wc сайтче
  • 8 Амед Азнавур

    0 1 Отговор
    пoкeрa умря имaх 32 бoтa игрaeщи нa дeceтки мacи c цeнтoвe мaлкo нo ce прaвeхa дoбри дoхoди инвecтиция 200 E дoхoд 5800 мecечнo..
    нo и тoвa умрe..a тaлaш дoпиcки зa нeкви умрeли cтрини пoдхoждaт нa тъпоcaйтчe
  • 9 Амед Азнавур

    0 1 Отговор
    ах покера умря имах 32 бота играещи на десетки маси с центове малко но се правеха добри доходи инвестиция 200 Е доход 5800 месeчно..
    но и това умре..а талаш дописки за некви умрели стрини подхождат на тъпoсайтче
  • 10 Амед Азнавур

    0 0 Отговор
    покера умря имах 32 бота играещи на десетки маси с центове малко но се правеха добри доходи инвестиция 200 Е доход 5800 месeчно..
    но и това умре..а талаш дописки за некви умрели стрини подхождат на тъпoсайтче
  • 11 Брендилия

    0 0 Отговор
    24.12.1996 разкъртих покермашина. Каре с жокер 5-то ниво със залог 2000 - 2 лв.😂сегашни пари..
  • 12 Илюминат

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Амед Азнавур":

    Тази не е умрела стрина , братле! Принципно си прав, но тази играе! А ти не си играч , а грайндър ! Освен ако сам не си писал кода на ботовете, разбира се!