Last news in Fakti

28 Март, 2021 14:49 11 660 15

Тамара Глоба: Проблемите на тези 3 зодии приключват до дни

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • тамара глоба-
  • руски астролог-
  • проблеми-
  • астролог-
  • астрология

Скучната рутина ще бъде заменена от съвсем различна реалност, която ще отвори големи възможности

Астрологът Тамара Глоба е готова с прогнозата си за месец април.

Съдейки по местоположението на планетите, мнозина ще се сбогуват с проблемите си, след като вече са успели да оправят нещата си не само в личен, но и в професионален план, казва тя.

Глоба отбелязва още, че преплитането на звездите ще накарат всеки да се замисли за кардинални промени и да се откажете завинаги от нещо. В резултат на това скучната рутина ще бъде заменена от съвсем различна реалност, която ще отвори големи възможности. А три знака на Зодиака ще преминат към нов етап от живота си.

Ето ги и тях:

Стрелец

Април ще бъде време на истинско щастие за Стрелеците. Представителите на този знак ще се сбогуват с неуспехите, а животът им ще се насити с разнообразие. Не е изключено нещата им да тръгнат рязко нагоре, а на работа да им предложат повишение.

Според Глоба, тези промени ще им бъдат само от полза. Те не само ще увеличат доходите им, но и ще подобрят значително самочувствието им.

Дева

Девите ще трябва да побързат малко, в противен случай рискуват да пропуснат главната възможност в живота си и най-големия късмет. Април ще им разкрие много нови пътища, но те ще трябва да решат кой да изберат.

Въпреки че от време на време Съдбата ще опитва да сложи прът в колелото им, през април лошият период на неуспехи ще приключи и животът им ще тръгне по нов път.

Рак

Раците ще се сбогуват с проблемите си и най-накрая ще успеят да вдигнат глава. Напоследък животът им е бе изключително труден и ги преследваха само проблеми.

Но април ще сложи всички неща по местата им и ще им позволи да се насладят на спокойствие и хармония в семейството.

Астрологът отбеляза, че април е чудесно време Раците да се отдадат на себе си и на творчески занимания.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-смотаната зодия рак

    15 13 Отговор
    барабар рак с мъжете 😂

    Коментиран от #6, #8, #14

  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 2 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.

    Коментиран от #7

  • 3 астролог

    13 1 Отговор
    тия дни приключват проблемите на боко тиквата!
  • 4 ТаУмВзе

    5 0 Отговор
    Стига глоби на психиатрична основа бе! НАРОД Е ВЪВ ВОЙНА! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
  • 5 ннбб

    5 1 Отговор
    Досега пишеха, че Стрелецът, Девата и Ракът са добре, късметлийска година. Сега пишат, че проблемите им ще изчезнат. Е, нали нямаха проблеми досега?!
  • 6 Голям Слон

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Най-смотаната зодия рак":

    :-) Келешите са навсякъде! Без оглед на местожителство и рождена дата. Жена ми е Рак. Няма по-благ, възпитан и търпелив човек от нея. Идеален баланс ми е. Така като помисля, всички ярки връзки за тези 45 години живот все са ми били със знаци, зодиакално противопоказани :-))) И нито една с тия, дето ужким ми прилягат най-най.
  • 7 Слава на Господ Исус Христос

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Съгласен съм. Това го пише във Библията и по точно във Второзаконие. Хората трябва да повярват в Исус Христос и да Го приемат за Господ и Спасител. Покаяние да има

    Коментиран от #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Дрън дрън

    0 0 Отговор
    Няма проблем щом мислиш с дирника си
  • 11 Доцента

    3 5 Отговор
    Тая бабушка да ходи да копае на нивата,не да дава акъл.Руска шарлатанка.Същата като бащицата
  • 12 Манчо

    1 6 Отговор
    Някой да и даде биберона 😁да папка млечице
  • 13 Просветен илюминат

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Слава на Господ Исус Христос":

    И точно този прочит на Библията,който масово се чете от всеки е написан за наивници като вас.
    Библията е кодирана и истинската информация не е достъпна за всеки.
    Дори и в някои филми го подсказват това.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бай Х. ой

    0 0 Отговор
    Руса циганка 😁🎃