Last news in Fakti

6 Април, 2021 12:23 3 293 4

Рапър даде 60 000 долара, за да присъства като холограма на рождения ден на сина си

  • p. diddy-
  • рапър-
  • рожден ден-
  • син-
  • холограма

Като холограмни изображения заедно с баща си са се "появили" и трите дъщери на музиканта

Рапър даде 60 000 долара, за да присъства като холограма на рождения ден на сина си  - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Пътуването на рапъра и предприемач P. Diddy по бизнес дела в Маями, Флорида, не му е попречило да присъства на рождения ден на сина си в Лос Анджелис, Калифорния - под формата на холограма, съобщава сайтът TMZ.

За да поздрави своя наследник Крисчън Комбс по случай 23-тия му рожден ден и да вдигне тост в негова чест, Шон "Diddy" Комбс се е възползвал от услугите на стартъп компанията PORTL от Лос Анджелис, която да осигури "присъствието" му на вечерното парти. Диди се е "появил" на купона като 4К интерактивна холограма в естествен размер.

Като холограмни изображения заедно с баща си са се "появили" и трите дъщери на музиканта - Джеси, Дилайла и Чанс. Смята се, че за специалния подарък Диди е платил около 60 000 долара.

Сред звездните гости на Крисчън Комбс на партито му по-рано през седмицата са били Lil Wayne, Крис Браун, синът на Snoop Dogg- Кордел Броудъс, Суа Ли, Уини Харлоу, Йънг Тъг.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 глоги

    2 0 Отговор
    Диди е платил около 60 000 долара. НА ПИ ДИДИ ТОВА СА МУ ДЖОБНИТЕ ПАРИ .САМО КОЖУХЪТ СТРУВА ПОВЕЧЕ.
  • 3 Палтото е по,, хубаво,,

    3 0 Отговор
    От него, едно време маалата, се,, биеха,, за, този плат, да си го постелят, в поредния, им безсмислен период от живота на, ъгловите дивани....!
  • 4 Грип

    0 0 Отговор
    Продавам транспорт до отвъдното и трап източно разположение на Софийските Ц.Г.И вечно присъствие на жълта улична крушка(лампа).Цена по договарияне.