17 Април, 2021 14:35 6 458 4

СНИМКИ на Брад Пит в инвалидна количка изплашиха феновете му

  • брад пит-
  • инвалидна количка-
  • здравословно състояние-
  • изплашени фенове-
  • притеснение-
  • актьор

Кадрите показват как звездата напуска медицински център в Бевърли Хилс

СНИМКИ на Брад Пит в инвалидна количка изплашиха феновете му - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Почитателите на Брад Пит сериозно се притесниха за здравословното му състояние, след като наскоро в интернет пространството се появиха негови смущаващи снимки, показващи го седнал в инвалидна количка, бутана от здравен работник по болничен коридор. И макар на кадрите да се вижда, че звездата от "Имало едно време в Холивуд" се опитва да запази самоличността си в тайна, носейки защитна маска, над която е сложил чифт слънчеви очила, а за по-сигурно е вдигнал и качулката на тъмното си яке, верните му фенове все пак успяха да го разпознаят.

Голяма част от тях помислиха, че мозъчното заболяване, от което преди осем години актьорът призна, че страда, се е влошило и сега се е наложило той да бъде хоспитализиран. Припомняме, че през 2013 г. в интервю за сп. "Esquire" Пит разкри, че е диагностициран с прозопагнозия - заболяване, дължащо се най-често на травма или съдов проблем, при което човек не може да запомня или разпознава лица.

В разговора той обясни, че вследствие на болестта е започнал да прекарва повече време у дома си, избягвайки бляскавите събития в Меката на киното, тъй като не е способен да различава хората, с които среща на тях, като неведнъж му се е налагало да се преструва, че знае с кого говори.

Тогава секссимволът откровено заяви, че образите на събеседниците му биват заличени от паметта му още в мига на тяхната раздяла. Брад разказа, че признаците за състоянието му са започнали да се появяват година по-рано, когато установил не можел да се сети кога и по какъв начин се е запознал с хората. Ето защо, опитвайки се да събуди паметта си, той директно ги питал. Въпросите му обаче били приемани като признак за егоцентризъм и величаене от негова страна, затова екранният Ахил решил да не усложнява излишно ситуацията, карайки околните да се чувстват унижени, и решил да пропуска повечето от светските изяви, освен ако присъствието му не било наистина задължително. По-късно той се подложи множество изследвания, а след това и на лечение, като неотдавна заяви, че се чувства значително по-добре.

Сега обаче, изображенията му в инвалидна количка обезпокоиха привържениците му, карайки ги да предположат, че мозъчното му разстройството се е завърнало с нова сила. За щастие "Page Six" предава, че истината е друга.

"Това е нищо! Той просто имаше час за зъболекар", казва източник на сайта.

Медията уточнява, че Пит отишъл в медицински център, намиращ се в Бевърли Хилс, понеже е трябвало да му извадят мъдрец. Според публикацията помощното средство за придвижване съвсем не е било необходимо, но тъй като 57-годишният бивш съпруг на Анджелина Джоли все пак се води пациент на клиниката, според протокола е трябвало да бъде изведен оттам с такова.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно ли

    11 2 Отговор
    Абе оная с джуката и с изкуствените бо.ки му изпи соса на завалията :)))
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ауууу

    9 0 Отговор
    Симпатяга е Брад, но алкохолът не прощава. Дано поне помни себе си и пинкодовете, айде другите хора как да е. Да забрави оная жендърска змия Джоли обаче е добра идея.
  • 4 на скелет

    2 0 Отговор
    е заприличал видно от снимките, алкохола не прощава, няма никаква болест, просто не изтрезнява, кърка от сутрин до здрач, а ако взема и някоя бяла субстанция без която не може, хептем няма да знае къде се намира и с кой говори.