17 Април, 2021 20:05 11 748 25

4 сигурни знака, че имате стара душа

  • знаци-
  • душа-
  • стара душа

Това значи да имате по-голяма сетивност към живота

4 сигурни знака, че имате стара душа - 1
Снимка: shutterstock

Много хора вярват, че “стара душа” е човек, който се е прераждал няколко пъти в миналото. Други пък просто са мнение, че става дума за човек, който е мъдър и зрял за възрастта си. За съжаление, старите души понякога могат да се чувстват неразбрани, защото са различни, но всъщност имат и много позитиви. Ето няколко доста ключови знака, че имате до себе си или пък вие самите сте такива, пише сайтът iwoman.bg.

Не се интересувате от материални нещa

Не се стремите да бъдете богати или да спестите много пари. Нуждаете се само от толкова финанси, колкото да покрият основните ви нужди и малко допълнителни пари за “черни дни”. Не следвате всяка тенденция и не пазарувате дрехи, които са модерни само за кратък период от време. Нематериалните неща са по-важни за вас.

Цените смислените връзки

Вместо да имате много познати, вие се фокусирате върху малка група хора, които имат най-голямо значение за вас. Искате да изградите дълбоки отношения, без значение от пол, раса или възраст. В детството ви може да ви е било трудно да бъдете приятели с деца на вашата възраст и често сте предпочитали компанията на възрастни.

Имате завидна емоционална интелигентност

Старите души са изключително сензитивни към чувствата и емоциите на другите хора. Ако някой, на когото държите, се тревожи за нещо или преминава през труден период, вие чувствате болката му сякаш е ваша собствена, ако не и по-интензивна.

Имате нужда от много време сами

Другите може да ви възприемат като малко отдалечени и разсеяни, но в действителност това не е, защото сте студени или защото не ви е грижа. Напротив, вие приемате цялата информация и я анализирате по-задълбочено. Вашата емоционална чувствителност е причината, поради която трябва да отделите много време за себе си, за да се заредите. Освен това, предпочитате да бъдете наблюдател, а не активен участник.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камикадзе 🛩

    27 4 Отговор
    Отговарям на всички описания, особено последното😁. Значи тогава трябва да съм на милион години. Така ли😁? Не знаех.

    Коментиран от #3

  • 2 РЪМПЕЗИ

    29 2 Отговор
    ЗНАЧИ АЗ СЪМ СТАРА ДУША..ВИНАГИ СЪМ ЖИВЯЛ С МИСЪЛТА ДА НАПРАВЯ ДРУГИТЕ ЩАСТЛИВИ...СИГУРНО ЗАЩОТО ОБИЧАМ МУЗИКАТА..ЗА МЕН ТЯ Е СИНХРОНА НА ЗВУЦИТЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА...

    Коментиран от #6

  • 3 Брендица

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Камикадзе 🛩":

    Здрасти пич☺ И аз отговарям на написаното в статията. Даже си изчислих и някои прераждания. Имам малко ясновидски способности. 3 пъти в тоя живот бях в кома. Да ни е хубава вечерта, да си побъбрим😉 в темите на факти

    Коментиран от #7

  • 4 Фен

    12 1 Отговор
    Животът е пъстър. Така сме създадени. И винаги се променяме - от една посока в друга и обратно.
  • 5 Леле как познахте

    4 2 Отговор
    Тото играйте на, всяка цена, но никой не обича да бъде сам, освен мъжа ми..!?
  • 6 Камикадзе 🛩

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "РЪМПЕЗИ":

    До „РЪМПЕЗИ”: Аз преди години бях музикант. Свиря на китара. Обаче не виждам как днешните подобия на „музика” наречени чалга, рап и всякакви други могат да бъдат синхрон на нещо, освен на въртене на з@дници. Не че имам нещо против де😁, ама да не се смесва с музиката.
  • 7 Камикадзе 🛩

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Брендица":

    Интересен отговор. Не съм пич, доста съм грозен наживо😁. Не мога обаче да разбера как в предишни теми писа, че не вярваш в богове, а сега говориш за прераждания и ясновидски способности?

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Брендица

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "Камикадзе 🛩":

    Не точно че не вярвам в богове. Мисля така.. Най-общо казано.. Има един Създател на всичко живо. Както и да го наречеш, той е един.. А за преражданията винаги съм вярвала..

    Коментиран от #11, #12, #14

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сух

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Брендица":

    За съжаление човек умира, ако не го кремират изгнива и го разфасоват бабалюгите..
  • 12 Камикадзе 🛩

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Брендица":

    Значи горе-долу мислим еднакво. Аз също вярвам в прераждания и т.н.

    Коментиран от #13

  • 13 Препоръка

    3 3 Отговор

    До коментар #12 от "Камикадзе 🛩":

    Прочетете книгата "Пътят на душите", автор е американският лекар, учен и писател д-р Майкъл Нютън. Ще научите доста интересни неща, знания придобити от автора по време на "регресия" с негови пациенти и систематизирани доста умело в цялостно произведение. Книгата се намира без проблем в БГ, цената й е около 12-15лв. Има и много други сериозни автори и произведения по тези теми, нужно е само човек да се интересува и да вярва!
  • 14 Препоръка

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Брендица":

    Прoчeтeтe книгaтa "Пътят нa душитe", aвтoр e aмeрикaнcкият лeкaр, учeн и пиcaтeл д-р Мaйкъл Нютън. Щe нaучитe дocтa интeрecни нeщa, знaния придoбити oт aвтoрa пo врeмe нa "рeгрecия" c нeгoви пaциeнти и cиcтeмaтизирaни дocтa умeлo в цялocтнo прoизвeдeниe. Книгaтa ce нaмирa бeз прoблeм в БГ, цeнaтa й e oкoлo 12-15лв. Имa и мнoгo други ceриoзни aвтoри и прoизвeдeния пo тeзи тeми, нужнo e caмo чoвeк дa ce интeрecувa и дa вярвa!.......Ако наистина си била в кома, това е отключило някои иначе труднодостъпни възможности на съзнанието ти и вероятно си получила по-голяма сензитивност и способности.

    Коментиран от #15

  • 15 Брендица

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "Препоръка":

    Благодаря! Наистина бях в кома. Даже единият път помня какво се случи. Изкачих се по златна стълба, видях може би Архангел с корона в едната ръка и жезъл в другата ръка. Каза ми "Не си изпълнила мисията си. Връщам те...", и посочи откъде да мина. Не ми каза обаче каква ми е МИСИЯТА (точно тая дума чух, а тя се използва и от бойци..). Събудих се за учудване на докторите. Това се случи на 27.02.2001 и не мога да забравя Старецът в бяло и златно облекло, с бели коси. Зная, че звучи налудничаво, но е Истина!

    Коментиран от #16, #18

  • 16 Камикадзе 🛩

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Брендица":

    Какво е станало, че изпадна в кома? Автомобилна катастрофа или заболявания?

    Коментиран от #19

  • 17 АЗАЗЕЛ

    3 0 Отговор
    ЗНАМ ЧЕ СЪМ СТАРА ДУША НО ТОВА ПОНЯКОГА МЕ ПРАВИ ТЪЖЕН И САМОТЕН СТРАХУВАМ СЕ ЧЕ НЩЕ СЕ ПРЕВЪРНА В АНГЕЛ НА МРАКА МНОГО НОВ БОКЛУК ЗА ПРЕРАЖДАНЕ
  • 18 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "Брендица":

    Не виждам никакъв смисъл в разкриване тайната на смъртта.
    Господ е милостив и преживяването при смъртта е "черешката на тортата”, наградата в края на живота. Всички които заслужават /това звучи малко себелюбиво/ ще я получат.
    Двете реалности са несъвместими, подобно на две несъвместими софтуерни операционни системи.
    Преживелите не говорят за нея, защото другия свят е коренно различен и несъвместим с това което си мислим, че е истинската реалност.
  • 19 Брендица

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Камикадзе 🛩":

    Не, раждане (не аборт) в 5-ия месец и след упойката почти са ме отписали. Поне така ми казаха..
  • 20 Коментори

    3 0 Отговор
    Всички тези особености в характера на човека са по-скоро резултат от фактори формиращи го в развитието му до 7-годишна възраст. Преражданията са от много по-висши духовни, кармични сили предопределяни.

    Коментиран от #21

  • 21 Брендица

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Коментори":

    Първата ми кома беше именно тогава, на около 5 г. съм била. Паднах от 2 м по гръб и само това помня..
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Behemoth

    2 3 Отговор
    Откачалките изскочиха....
  • 25 БРАВО

    2 0 Отговор
    Чудесни коментари,от които човек може да научи интересни неща.....
    Поздравления...!!!!