25 Април, 2021 07:00 7 425 0

Вашият хороскоп за днес, 25.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нестандартен, но забавен ден за Везните

Вашият хороскоп за днес, 25.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще се чувствате добре, ако свършите нещо със собствените си ръце, пък дори то да е едно измитане на пода. Наистина направете нещо смислено и полезно за всички.

Телец

Днес е хубаво да отделите време, за да си изясните отношенията с хората около вас. Вие наистина виждате нещата от всички гледни точки, но май имате нужда от повече решителност, за да решите какво да направите.

Близнаци

Вярвате си, че това, което правите е най-доброто възможно и това е прекрасно, но всъщност водещи трябва да са милостта и състраданието. Думи, вече позагубили смисъла и съкровеното си значение. Обърнете се към себе си, душата ви знае отговорите.

Рак

Ден, в който е добре да отпуснете душата си и дори, ако можете, да тръгнете на път. Може да се изкушите да поговорите за политика, но това няма да ви накара да се почувствате по-добре, пък и може да си навлечете нечия неприязън.

Лъв

Порадвайте се на близките си през този ден. Онова, което ви притеснява от доста време най-сетне ще намери своето разрешение. Ако имате възможност да бъдете на свеж въздух, това наистина ще ви зареди с енергия за през цялата следваща седмица.

Дева

Грижите за материалното отново ще са на дневен ред, не позволявайте да ви разстройват, днес трябва да потърсите другите измерения на нещата. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да ви изостави.

Везни

Доста нестандартен ще ви се стори днешният ден, но пък забавен. Може да сте малко прибързани в думите и действията си, но този път околните ще ви приемат по-благосклонно. Все пак проявявайте повече такт.

Скорпион

Ще действате доста самонадеяно, уверени в своята непогрешимост. Това, разбира се, е много по-добре от притеснения и неувереност, но също замъглява реалната ви преценка. Сигурността ви днес ще дойде от общата работа, от приятелското рамо, подадено за подкрепа.

Стрелец

Не саботирайте сами себе си. Днес удовлтворение ще ви носи работата, от която сте видели краен материален резултат. Мантрата ви за днес е полезност и резултатност. След повечко репетиции, всичко ще се нареди.

Козирог

Днес ще се чувствате далеч по-бодри и свежи от вчера. Свърши работната седмица и вече с радост можете да се отдадете на любимите си неща. Интересни идеи ще ви хрумват, не ги оставяйте просто да профучат покрай вас, уловете ги.

Водолей

Изведнъж ще се появят куп неща, които трябва да свършите. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената ви нерешителност ви пречи. Нали знаете, че правите най-доброто за момента, тогава защо е нужно да се притеснявате?

Риби

Ден да се огледате в очите на другия. Днес, онова което ще ви храни и ще ви носи усещане за сигурност и спокойствие е някой, с когото да можете да общувате като с равен, някой, който да е достатъчно смел, за да ви покаже грешките и достатъчно фин, за да не ви обиди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА