10 Май, 2021 19:36 3 077 5

Джоли разказа за преживяна тежка загуба

  • анджелина джоли-
  • актриса-
  • загуба-
  • болка

Холивудската звезда дава съвети как да се справим с душвната си болката

Джоли разказа за преживяна тежка загуба - 1
Снимка: shutterstock

Световноизвестната актриса Анджелина Джоли сподели и разказа за преживяна от нея загуба.

В интервю за изданието Access в навечерието на излизането на трилъра „Онези, които желаят смъртта ми“, чиято премиера е планирана за HBO Max в средата на май, звездата е решила да се обърне към темата, разкрита в сюжета на филма и е разказала за своя опит с преживяването на загуба, който ѝ е помогнал в работата по време на снимките.

Както е уточнила Джоли, тя и героинята на филма Хана, която се бори с горски пожари, всъщност имат много общи неща.

Актрисата е отбелязала, че подобно на своята героиня, самата тя е трябвало да премине през трудности и препятствия и да намери сили да продължи напред след смъртта на майка си, починала от онкологично заболяване.

Джоли е обърнала внимание на това, че метафората, отразяваща колко трудно е да се премине през огън и да не бъдеш пречупен едновременно, е много близка до нея.

"Това се е случвало много пъти в живота ми, например когато майка ми почина от рак през 2007 г. Имах чувството, че просто искам да се скрия под завивките и не знаех какво е останало от мен самата. Но всъщност хората имат способността да се справят и призовавам всеки да го направи ", заявила е Джоли, обръщайки се към поклонниците.

Звездата е уточнила, че такива трудни моменти, по нейно мнение, се дават на хората, за да имат възможност да спрат и изправени пред мъката, да погледнат в себе си. За да разберат какво е наистина ценно за тях, може би да опитат нещо ново и да се опитат да „преоткрият отново силата в себе си“.

Анджелина Джоли е отбелязала, че в трудни моменти от живота я поддържа умението ѝ да се успокоява и да води вътрешен диалог със себе си.

Това, според нейните думи, позволява зад болката и емоциите да чуем тези желания и мечти, на които не може да се намери отговор в ежедневието. Това също ѝ помага да бъде по-внимателна към хората около себе си и да оценява времето, прекарано с тях.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Злодеида

    4 0 Отговор
    А този коментар е премахнат от Брад Пит.
  • 3 Тая сърце няма!!😈

    1 0 Отговор
    Остави брат ми Пит!!алкохолизира се..прилича на хобо 🤑🤑🤑
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Един

    0 0 Отговор
    За съжаление ... ама може да има и роли за вещици!