Last news in Fakti

14 Май, 2021 13:54 3 190 6

Гуинет Полтроу разкри какви ги е вършила по време на изолацията

  • гуинет полтроу-
  • признание-
  • пандемия-
  • изолация-
  • навици

Актрисата и бизнесдама се е отдала на нездравословни навици по време на пандемията

Гуинет Полтроу разкри какви ги е вършила по време на изолацията - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Нестандартно мислещата актриса Гуинет Полтроу развива успешен бизнес и е доста активна в социалните мрежи. Красавицата е известна със своя здравословен начин на живот, но като всеки нормален човек и тя има моменти, в които криви от правия път. Актрисата скоро призна, че по време на карантината е излязла от релсите и е "пила алкохол седем вечери седмично", пишат от LadBible, цитирайки звездата.

48-годишната блондинка разкри, че всъщност през последната година е хапвала доста паста, хляб и други тестени изделия, а всяка вечер си е пийвала уиски от киноа. Тя подчерта, че не се е напивала, но все пак е осъзнала, че не е особено здравословно да се пият спиртни напитки всяка вечер, пише Дарик.

Звездата разказа, че любовта към уискито е наследила от дядо си и сподели, че обича да си прави коктейл Buster Paltrow, който е кръстен на дядото на актрисата. "Това е страхотното уиски от киноа, което ми приготвят в една дестилерия в Тенеси, което съчетавам с кленов сироп и лимонов сок".

През последните години Гуинет Полтроу се превърна в бизнесдама, а нейната компания Goop, е доста успешна. Компанията ѝ се занимава с производството и дистрибуцията на интересни артикули от различни области на живота - здравословно хранене, домашен уют, мода, красота, пътуване и най-интригуващите - сексуално здраве. Полтроу не се свени да говори за най-интимните моменти от живота си и затова ги включва и в бранда си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 4 Отговор
    през последната година (на изолация) и аз криввах от правия път често:
    то не бяха пържоли, то не бяха кюфтета. И все пак да ядеш паста и тестени продукти тя (актрисата) е ударила дъното явно. Мога само да я съжаля, че причинява това на тялото си. Пускам сълза!!!
    ПП: уиски от киноа?! Ма'ма ти префарцунена!
  • 2 ДЕДО ВИ КРАЧУН

    5 3 Отговор
    АМИ ИЗХАБИЛА Е ТОНОВЕ БАТЕРИИИ С ВИБРАТОРА!!!! ОТ ОНИЯ ДЪЛГОСВИРЕЩИТЕ ДУРАСЕЛ..
  • 3 Не разбрах

    6 0 Отговор
    Каква беше тази изолация и за какво беше? То е срамно само да се споменава тази малоумна глупост, която с нищо и на никого не помогна.
    Някои хора няма какво да кажем за времето на т.нар. изолация, защото никога не сме се изолирали.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Ironman

    2 0 Отговор
    Наздраве.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Torbalan

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Не разбрах":

    Някои хора от не разбралите така и няма да разберат , изолираха ги на две метра под земята в самостоятелно жилище със застроена площ 2кв.м.