14 Май, 2021 16:31 17 859 16

Зодиите, с които и Ванга се е страхувала да общува

  • баба ванга-
  • пророчица-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • ванга-
  • общуване-
  • астрология-
  • страхувала се

След среща с представител на някоя от тях пророчицата се нуждаела от много време, за да се възстанови

Пророчицата била уверена, че те са под закрилата на Висшите сили и са надарени със специална енергия. За какви точно сили е ставало въпрос, тя не уточнявала. Но е отбелязвала, че след срещата си с тях се е нуждаела от много време, за да се възстанови.

При срещите си с три определени зодии тя ги е предупреждавала за специалните им сили. И ги е съветвала да не се занимават с черна магия. В противен случай тяхната мирна и често полезна магическа сила можела да прерасне в друга категория, пише сайтът jenata.blitz.bg.

Водолей

Голяма част от представителите на въздушната стихия често се увличат по езотериката. Те използват способностите си за добри и безобидни цели. Тези, които са наясно със своя дар и постигат някои резултати, се опитват да не използват силата си, за да манипулират хората.

Обикновено такива хора просто са в състояние правилно да предсказват бъдещето, като и дават добри съвети. Ако имат предчувствие, че на човек ще му се случи нещо лошо, в повечето случаи деликатно ще си премълчат.

Но ако обидите силно такъв Водолей, тогава задачата да ви навреди ще се превърне в главна цел.

Дори Водолеите да осъзнаят, че не е трябвало да правят това, в повечето случаи това ще се случи. Разбира се, те ще го направят, без да търсят полза за себе си. Природата им е изградена по такъв начин, че дори и да са простили външно, вътрешно никога няма да могат да го направят.

Водолеите са много начетени, обичат магическите науки и се опитват самостоятелно да овладеят различни тайни. Последствията от конфликта с представител на зодията, който притежава подобен дар, могат да бъдат изключително печални. Точно затова е предупреждавала голямата гадателка.

Скорпион

Скорпионът е друг опасен "магьосник". Представителите на този знак поразяват и възхищават едновременно. Природата ги е надарила с ясновидство. Те съчетават този дар със способността да манипулират хората и това ги прави особено опасни.

Скорпионът в буквалния смисъл на думата вижда всеки човек и идентифицира слабостите му. Използвайки своето красноречие, той въздейства по магически начин на хората и ги кара да действат според своя сценарий. Човек става беззащитен, когато върху него действат силите на Скорпиона.

За такива надарени представители на Зодиака изобщо не е проблем да направят определен магически обред, след като са прочели някоя книга, без дори да познават технологията.

Ванга казвала, че енергията на такива хора е много силна и може да има разрушителен ефект. За щастие, Скорпионът, макар и отмъстителен, а понякога дори и хитър, прибягва доста рядко до този свой дар.

Рак

Раците могат да имат пророчески сънища, които ги насочват към правилното решение, което ще им помогне да намерят изход от затрудненото положение без много загуби.

Много от тях от раждането си са защитени от сили, които ги предпазват от негативно влияние. Те много ясно усещат емоциите на хората, но рядко го използват. Дори и на голямо разстояние, представителите на тази зодия са в състояние да предупреждават близките си за предстоящи проблеми.

Ако са видели нещо, ще се постараят да проверят информацията. Те много лесно се научават да гледат на Таро и понякога дори се случва да надминат учителя си.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чупите тъпомера

    42 1 Отговор
    Мисирки !
  • 2 дръндарина

    35 1 Отговор
    Дрън, дрън, дрън! Куха лейка съм.
  • 3 КОТарАК

    32 0 Отговор
    аре я оставете вече да почива в мир
  • 4 Водолей

    7 15 Отговор
    така е ,вярно е за водолеите
  • 5 Лъв

    2 6 Отговор
    Да вярно е и за мене .
  • 6 Сега

    18 0 Отговор
    и астроложка ли я направихте ?

    Коментиран от #8

  • 7 Ванга е

    3 5 Отговор
    Гестапото със забрадка.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дедо ви Ванго

    4 5 Отговор
    Още от делеко усещам чуждите млади момя и потурите ми отпреденка тутакси отесняват . Те таквинка сме си ние в България може да одъртяваме но още го можем само да видим женско .

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Брендица

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Дедо ви Ванго":

    А късмет де😂
  • 11 Дедо ви Ванго

    3 4 Отговор

    До коментар #9 от "Дедо ви Ванго":

    Късмета го заменихме преди години с Демокрацията та сега си имаме и клошари и мутри и де що има утайки.....Но се стараеме да се радваме и на малкото което ни е останало.
  • 12 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 5 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 13 ФАКТ

    2 2 Отговор
    Страхувала се от зодия Близнаци.

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Скорпион

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "ФАКТ":

    Да,защото са двама,превъзхождали са я числено.
  • 16 111

    1 0 Отговор
    Такава простотия ня бях чел