15 Май, 2021 21:18 8 136 6

Млада жена се влюби в мистериозен мъж, но частен детектив ѝ разкри...

  • интернет-
  • влюбване-
  • влюбени-
  • лъжа

Истината за новия ѝ възлюбен шокира младата жена

Млада жена се влюби в мистериозен мъж, но частен детектив ѝ разкри... - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

22-годишната жителка на Обединеното кралство Ташика Смит сподели необичайната си любовна история в социалните мрежи. Най-накрая тя намерила човека на мечтите си, но той разбил сърцето ѝ, когато направил шокиращо признание - оказало се, че "мъжът" всъщност бил нейна дългогодишна приятелка, пише "Дейли мейл".

Любовната им история започнала през 2019 година. Младите хора се срещнали в една от популярните социални мрежи. В началото те просто си кореспондирали като приятели. Но скоро Ташика развила чувства към младия мъж. Истинска среща с Арън (както се наричал младежът в мрежата) не можела да се състои по различни причини. Затова връзката им останала само в онлайн пространството.

Мъжът признал на момичето чувствата си и казал, че иска сериозна връзка. Липсата на реални срещи обаче породила съмнения в младото момиче. Ташика нямала друг избор, освен да се обърне към частен детектив. Истината, която британката чула, я шокирала.

Детективът разбрал, че всъщност Арън е дългогодишната приятелка на Ташики. Зад профила ѝ стояла приятелката ѝ Суниса, тя създала фалшивия акаунт. В продължение на две години Суниса се правела на несъществуващия Арън, за да помогне на своята приятелка. По този начин тя искала да я отвлече от миналите неуспехи в любовта. Какво ще се случи в бъдеще с приятелството на двете момичета, все още не е ясно.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    40 4 Отговор
    направо се разревах
  • 2 ммммнИга

    27 1 Отговор
    Тия двете не можеш да ги видиш на тъмно освен ако не се усмихнат :)
  • 3 Медуза

    28 1 Отговор
    Какво може да стане по-нататък между Ташика и Суниса (ама какви хубави английски имена)....освен да се барат взаимно и да си бъркат в дупките, друго не виждам да стане. Ташика ще го играе жената, а Суниса с черния и кожен ще ръга като обезумяла. Чиста работа.
  • 4 Джендър красавец

    16 3 Отговор
    Аз съм влюбен в Цачева, от малък.
  • 5 Ташинка Смит

    19 1 Отговор
    Да не е Ташунко Сапа?
  • 6 гост

    6 0 Отговор
    Това е резултатът от ,,новите времена " !