Last news in Fakti

23 Май, 2021 15:31 11 905 22

Ето кой ще спечели "Като две капки вода"

  • като две капки вода-
  • победител-
  • спекулации-
  • тв шоу

До финала има още време, но вече бурно се спекулира кой е победителят

До големия финал в "Като две капки вода" остават два дни, а вече бурно се спекулира кой ще грабне голямата победа. До финалната права в хитовото шоу за имитации в ефира на Нова тв достигнаха Рафи, Фики Стораро, Михаела Маринова и Милица Гладнишка.

Още отсега обаче, Фики Стораро е името, за което най-често се говори, когато става дума за голямата победа на 24 май. Твърди се, че той е гласен за победител, въпреки сериозната конкуренция.

Факт е, че синът на Тони Стораро се справяше брилянтно с превъплъщенията си до момента и често вдигаше публиката на крака с изпълненията си. И ако спечели, няма да е незаслужено.

Всеобщото убеждение сега е, че Фики ще триумфира с образа на Елвис Пресли, който ще представи на финала. Разчита и на голямата подкрепа от феновете - не само от своите фенове, но и от тези на световната легенда, пише таблоидът "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    18 4 Отговор
    Моля Ви Фатки поне в неделя пожалете свойте читатели от повърни и бездарни индивиди!
  • 2 гост

    16 4 Отговор
    Тая боза не я... гледам !

    Коментиран от #6

  • 3 3333

    11 4 Отговор
    Не ни интересува, не знам кой гледа подобни тъпизми.
  • 4 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    3 10 Отговор
    браво на господин ФИКИ но при цялото ми уважение към него най ДОБРИЯ в това и всяко друго шоу ВИНАГИ ще бъде господин ВАСКО АЗИС той е човекът който цяла БЪЛГАРИЯ обича той е човекът с най много ВЕЧНИ класики в българската музика думите не стигат за да се опише колко ВЕЛИК и ГЕНИАЛЕН е този човек така че за мен а и за всички които расбират от музика господин ВАСКО АЗИС е НОМЕР ЕДНО

    Коментиран от #8, #10, #14

  • 5 Гост

    6 7 Отговор
    Фaкт e, чe cинът нa Тoни Cтoрaрo ce cпрaвяшe брилянтнo c прeвъплъщeниятa cи дo мoмeнтa и чecтo вдигaшe публикaтa нa крaкa c изпълнeниятa cи. И aкo cпeчeли, нямa дa e нeзacлужeнo. >> Днес да не е първи април?
  • 6 Гост

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Ами тя стана боза, откак я продадоха. На хората им прави впечатление, но парите срам нямат.
  • 7 Мухоморко

    9 3 Отговор
    Арменецът мрази българите, така че ще е някой небългарин - Рафи/Фики. Не че ми пука.
  • 8 Гост

    14 2 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Всички имитации, направени от Фики, са на певци, чиито гласове са сходни с неговия баритон. Други участници, като Къци, Рафи и Михаела, се гърчеха да имитират крайно чужди и далечни от техните гласове изпълнители, докато Фики беше съмнително пощаден от подобни трудности. Много неща правят впечатление в този форма. Много хора почнаха да си задават въпроси. И онова изпълнение с баща му?!!?!?....... Очаквах най-накрая Фики да имитира себе си, а Фънки да му ръкопляска, колко по-добре се е справил от оригинала. Не мислете хората за гл0пави! И не мислете, че парите купуват репутация. Това са схващания на най-ниските прослойки в обществото.

    Коментиран от #9, #12

  • 9 Гост 666

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Вярно на едните даваха гадни и трудни задачи . А на свойте хора по лесни и като за техните възможности.
  • 10 Село Казанлък

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ето , че съм прав в едно мое изказване написах , че чакате само такива новини .За вашия вкус бе говоря , за човек слушат чалга , гледащ сериали . Романтик до дупка харесваш рози и цветя . Няма да говоря . Тези двамата стига ги наричахте класици или техните така наречени песни класика . Термина класика аз използвам за хитове от 50 до днес в стиловете . Рокендрол, Рок ,Поп , Джаз, Рап и други стилове музика но не и за долната мазна чалгия. Тоя във какво е номер едно да се прави на жена , да се гримира . Прави се на шут за да е интересен . Това ли наричаш класика . Вие сте като влак вървящ по права линия без отклонения в страни , само едно нещо е във вашия мироглед ,, така наречения поп фолк и нищо друго . Няма ляво или дясно , нещо в страни , друга музика , интереси . Нищо пълна нула.
  • 11 Анти Чалга

    6 0 Отговор
    Аз знам , че продуцента не обичат такава музика Но е поканил такива певци и включват такива песни .В следващия сезон да не покани са о поп фолк " звезди" да се имитират един друг .Чалгата завзе и националния ефир . Добре , че БНТ държи фронта и не искат тази просташка музика .
  • 12 Хеви Метъл

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Кой е номер едно Сандокан ли или тоя там както се казва . Азис - Васко . Кое от двете . Азис за чалгата Васко за живота . Ха ха ха х а . Малко хумор за ваша сметка . Нали и този Фикрет е чалгар защо не се радваш за него . Или Васко Азисов тие кумир в чалгията . Харесваш чалгари от ромски произход . Нали младоженецо от Казанлък. Най хвалиш азисчо , нямаш спирка щом се пръкне , статия за чалгата си първа писта . То хвалби то носене на ръце . Този е " велик - гениален" това е в кавички да знаеш , че това не е хвалба . Като ти знам правописа да не помислиш , че ги хвана тези . Не него хваля а това е ирония ,сарказъм да не каже , че е бъзика направо . Научи се да пишеш и после пускай хвалби . Да не ти плащат за коментарите . Или не се сдържаш да ги боготвориш.Точно това правиш .

    Коментиран от #13

  • 13 Хеви Метъл

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Хеви Метъл":

    Коментара е за номер 4 Град Казанлък малка грешка . За вас е младоженеца от Казанлък .
  • 14 Ved

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Нямаш спирка . Веднага видя , че става въпрос за чалга и коментар . Защо не пишеш за самото предаване . Харесвашли го как ти се струва . Май го гледаш заради Азисчо , ФИКРЕТ , СОФКА . ЩОМ СА ЧАЛГАРИ . Иначе база ли ще го гледаш. На това съм гледал няколко сезона по руската тв . Тяхно е няколко класи пред нашето. Няма лигавене , само певци се канят . Журито не бута фаворити с лесни задачи . За грим сцена и държание на водещ да не говоря . Класа и качество както и много пари и професионализъм.

    Коментиран от #16

  • 15 Гост7782

    8 2 Отговор
    Добро утро . Този си го бутаха с най лесните задачи като за него. Неговия диапазон за пеене Другите нарочно ги цакаха с гадни задачи .А журито какво се кланяше всеки път на чалгарите .Продуцента какво си мисли ,че цяла България харесва чалга . Защо ги кани тези . Заради тях спрях да го гледам . Не че е нещо като шоу програма . Само от време на време гледах от този и другите сезони да видя как лансират чалгата в ефира .
  • 16 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Ved":

    ами за самото предаване какво да кажа господине имаше и СИЛНИ моменти в него като испълнението на господин КЪЦИ когато пя отиваме на купон не го направи като господин ДЖОРДЖАНО но беше много ПРИЯТНО да се чуе тази ВЕЛИКА песен освен това когато господин РАФИ пя сем тропе то ясно че не може да бъде като господин ВАСКО АЗИС но като чуя ВЕЧНАТА класика сем тропе съм на седмото небе от кеф обаче има много СКУЧНИ песни на чужд непознат за публиката език а имаме толкова много ВЕЧНИ класики от БЪЛГАРИЯ които могат да имитират 100 патрона, бял мерцедес, синя прашшка, хабиби и още толкова толкова много

    Коментиран от #17, #18, #21

  • 17 Ved

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Чуждия език е Английски ,Немски ,Френски , зависи от задачата .А Къци беше толкава точен в имучитацията ,че нямаше разлика . Все пак е артист по образование , както и Милица .Макар ,че не ожеш да кажеш ,че този Джорджано пее това е някаква пародия на песен .Ако бе знаеш това чужд формат предаване . Не е наше . Така ,че спазват правилата на шоуто ,трябва да има песни от цял свят и стил както и от държавата която го прави . Сега се разрових из тубата и видях ,че песента на Азисчо се казва Сен Тропе.Не сем Тропе научи се да я пишеш правилно . Тази " музика " ще бъде класика когато си видиш ушите без огледало.Значи никога
  • 18 Анти Чалга

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Май си сгрешил при писането . Това са вечните " класики " на чалгария . Тъпи песни с тъпи заглавия и текст . Това ако е класика , направо избиваш рибата .В чалгата няма класика има простотия . Не разбрали вече . Това не е музика на България , нищо , че е пеят българи и роми . Нашата музика е ФОЛКЛОРА ,хора ръченици . Чалгата няма нищо общо . Занаешли какво значи Хабиби на арабски със сигурност не . Научи сам аз няма да те отварям на чужди езици.Икак има чужди скучни песни на непознат език . Такова е шоуто и неговия регламент . Трябва да има от всички стилове музика . Независимо на какъв език се изпълнява. Това не е шоу за чалга фенове .
  • 19 Гормогон

    4 0 Отговор
    То се знае чалгата на първо място . Поп музика да го ...... Вие си знаете. Макар , че знам , че продуцента мрази този стил музика . Което е доста странно да кани такива певци и да включва такава музика в задачите . Или той си мисли , че с чалгата ще има гледаемост е няма аз след втория сезон се отвратих и спрях да гледам . Заради лигави водещи , жури което си мисли ,че разбира от музика и имитация .
  • 20 Весела Николова

    0 2 Отговор
    Аз мисля , че тоя сезон гласят Милица ,
    Фики е победител за мен
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.