Last news in Fakti

28 Май, 2021 11:55 2 263 5

Брад Пит получи съвместно попечителство над децата

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • попечителство-
  • дело-
  • бракоразводно дело-
  • развод

Джоли искаше цялото попечителство над децата заради обвинения в тормоз срещу Пит

Брад Пит получи съвместно попечителство над децата - 1
Снимка: Shutterstock

Американски съдия присъди на актьора Брад Пит съвместно попечителство над децата в процедурата за развод с Анджелина Джоли, съобщи АФП. Анджелина Джоли искаше самостоятелно попечителство, припомня БТА.

Решението е взето от пенсионирания съдия Джон Удъркърк, който разглежда бракоразводното дело частно, за да бъде избегната публичността. Решението засяга пет от шестте деца на двойката - най-големият Мадокс вече е на 19 години. То може да бъде обжалвано в държавен съд.

Брад Пит и Анджелина Джоли не са семейство от април 2019 г., но още не са поделили имуществото си. През 2018 г. те сключиха временно споразумение за съвместно гледане на децата, без да постигнат постоянно решение. Условията останаха поверителни.

Анджелина Джоли поиска развод с Брад Пит през 2016 г. след двегодишен брак, дни след остър конфликт, възникнал помежду им по време на полет на семейството и децата им от Франция до САЩ.

Тя го обвини, че е упражнил насилие спрямо 15-годишния им тогава син Мадокс, но разследване на ФБР и службата за закрила на детето приключи, без да бъде отправено обвинение към актьора.

Пит поиска съвместно попечителство, а Джоли настоя тя да е основен попечител на децата им, което означава, те да живеят с нея. Три от децата на звездната двойка са тийнейджъри - Пакс е на 17 години, Захара - на 16, а Шайло - на 14 . Близнаците Вивиен и Нокс са на 12 г.

Анджелина Джоли е на 46 години, а Брад Пит - на 57. Те живяха заедно от 2005 г. до 2016 г. и бяха смятани за най-бляскавата двойка на Холивуд. Брад Пит е осиновил официално Мадокс, Пакс и Захара.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ренди

    9 0 Отговор
    Лудата можеха съвсем да я лишат от вредителство върху децата.
  • 2 2121

    4 0 Отговор
    Излишно е да ни занимавате с Анджелина Джоли.Дори баща й не иска да знае за нея.От снимки се вижда ,че има нужда от психиатър.Колкото до децата,те няма да бъдат добре, ако Джоли се занимава с тях.Знаем ,че нямат режим,учили-недоучили,за някакво образование дали имат -поскоро не.Всичко в тази пропаднала страна сащ е наопъки.Отнася се и до другите т .нар. американци.
  • 3 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ОСИНОВЯВАШ СЕМЕЙНО И ОСТАВАШ СЕМЕСТВО -ДОКАТО ПОСЛЕДНОТО ОСИНОВИНО ДЕТЕ НАВЪРШИ 18-21 ГОДИНИ / ЗА СОБСТВЕНИ ДЕЦА НЕ ВАЖИ / !!!!!!!!!!!!!!
  • 4 Димов

    2 0 Отговор
    Кое е по-вредно за детето? Това, че баща му му издърал ухото, или това, че майка му иска да го остави без баща?
  • 5 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Малейййййййййййййййййй,за един шамар,толкоз гюрултия.Едно време,юли,август,съм си лягал,в16часа,за да не се срещна с ШАМАРИТЕ,на БАЩА МИ.Това бе спасението.Майка му(баба),ме защитаваше,остави го,КОГАТО,ДЕТЕТО СПИ,НЕ СЕ ЗАКАЧА.