Last news in Fakti

31 Януари, 2013 17:10 4 155 2

Сталоун си продал кучето от безпаричие

  • актьор-
  • безпаричие-
  • продал

Силвестър Сталоун призна пред списание “Shortlist”, че е имало времена, в които е бил толкова закъсал за пари, че се е наложило да си продаде кучето за 50 долара.


Само седмица по-късно, той успял да си откупи домашния любимец за сумата от 3000 долара.

В началото на своята кариера,  актьорът  имал толкова голяма нужда от пари, че бил притиснат да обяви за продажба любимото си куче от породата булмастиф.

"Продадох моя Бътъкс за 50 долара на един човек, който се наричаше Малкият Джими. След една седмица, когато бяха взел пари от сценария на "Роки", отидох да видя кучето и помолих новия собственик да си го купя обратно, а той ми каза: "О, децата ми обичат това куче и не мога да ти го върна". Тогава аз се ядосах и му скочих на бой. Бях малко луд. В крайна сметка му предложих да му платя двойно, а той ми поиска 3000 долара.", спомня си Силвестър.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Heinrich

    0 0 Отговор
    поредната жълта лъжа,аз лично не го вярвам.говорим за 50$...
  • 2 Аппр

    0 0 Отговор
    Тя кариерата му не почваше ли с порно филм? Знам че го имаше в пиратебей