Last news in Fakti

28 Май, 2021 16:30 11 572 6

Страстните целувки на Бен Афлек и Джей Ло изпотиха Маями

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • връзка-
  • годеници-
  • любовна афера

Бившите годеници с първа публична проява на интимност

Страстните целувки на Бен Афлек и Джей Ло изпотиха Маями - 1
Снимка: shutterstock

Бен Афлек и Дженифър Лопес преди няколко дни се отдали на интимни ласки във фитнес център в Маями. Източник на сп. "Entertainment Tonight" каза пред медията, че бившите годеници са пристигнали пред спортната зала поотделно, но когато са влезе вътре, те дори не са се опитали да прикрият химията помежду си, която е покачила и без това високите температури в града с още няколко градуса, когато са се отдали на страстни целувки.

"Те имаха часове с различни треньори, но правиха упражненията близо един до друг, без да крият отношенията си. В почивките между сериите се прегръщаха и целуваха. На всички ни беше ясно, че са заедно и се радват на този факт", каза той, допълвайки, че според него те са изглеждали точно като младоженци на медения си месец.

По думите му било осезаемо, че те се познават добре и знаят какво могат да очакват един от друг, затова са се наслаждавали на всеки един момент, който прекарват заедно.

Афлек и Лопес започнаха да се срещат през 2002 г., след като се запознаха на снимачната площадка на продукцията "Трудна свалка". Едва няколко месеца по-късно - през ноември, той ѝ предложи брак с пръстен "Harry Winston", украсен с рядък розов диамант, чиято стойност бе 1,2 милиона щатски долара. На следващата година обаче, дни преди церемонията, насрочена за септември, двамата отмениха сватбата си, а в първите дни на януари 2004 г. потвърдиха, че са заедно.

Преди няколко седмици звездата от "Да свалиш Уолстрийт" и Бен прекараха няколко дни в комплекс, разположен в щата Монтана. Пътуването дойде по-малко от месец след раздялата на Дженифър с бившия бейзболист Алекс Родригес.

Певицата и актьорът бяха снимани заедно в Маями през изминалата неделя. Тогава E!News писа, че техен приближен е доверил пред медията:

"Бен полага много усилия да пригоди натоварения си график с нейния, така че да имат на разположение повече свободно време, през което да се виждат. Той наистина се старае."


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    2 2 Отговор
    когато са влезЛИ вътре, те дори не са се опитали да прикрият химията помежду си
  • 2 Бен Туфлек

    8 4 Отговор
    С риск да бъда обявен за хейтър, ама какво ни интересува тоя оня с кое къде си бръкнал?
    Може би е необходимо, след като ни осведомите за кралското семейство, ковида, ваксинацията, да ни сведето до знаие, кой ВИП какво е акал сутринта?
  • 3 Ггххххххххх

    7 2 Отговор
    Скоро като се напие, ще я пребие.
  • 4 Пране

    4 0 Отговор
    Само как го гледа.
    Влюбена е в Афлек.
    Готова е на всичко.
  • 5 За тази пък

    2 1 Отговор
    не се намери мъж, през колко мина само... А Бен е психопат.
  • 6 все

    0 1 Отговор
    снимки с давност 20 години, нито една няма в сегашно време, дано Бен да се е отървал от алкохола, че след поредния запой Джей Лото бая юмруци ще изяде, както се казва стара любов ръжда не хваща, но бивше ченге, и бивш алкохолик няма.