Last news in Fakti

31 Май, 2021 18:57 4 655 13

Как манипулират различните зодии

  • манипулирани-
  • манипулации-
  • хороскоп-
  • зодия-
  • зодии-
  • лъже

Всяка зодия използва различни тактики за манипулация. Ето какви са най-често те:

Как манипулират различните зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Нека си го кажем направо - все някога през живота си сте ползвали манипулация, за да постигнете своето. Рядко в това няма нищо лошо, а в повечето случаи е подмолен инструмент за хората, които го владеят до съвършенство, пише actualno.com. В тази статия ще вдигнем завесата и ще видим как манипулира всяка една от зодиите:

Овен: Задържат ви, ако искат да направите нещо

Те са романтични в смисъл, че са безмилостни и не се предават. Те са упорити и сблъскващи се, така че не се притесняват да не бъдат смятани за напористи. Не ги интересува, стига да им осигури това, което искат. Те могат да скрият своята настойчивост зад усмивките и забавните моменти, но не се заблуждавайте - няма да спрат, докато не направите това, което искат.

Телец: Предизвикват вина

Те могат да изиграят жертвата, да ви разкажат история или дори да не кажат нищо, но изглеждат така, сякаш са били избити от света. Те са едни от най-силните хора наоколо и знаят как да кацнат на крака. Ако играят на картата на жертвата, това вероятно е за манипулиране на други.

Близнаци: Лъжа

Най-манипулативното нещо, което Близнаците правят, е да разтегне истината; с други думи, те лъжат. Те могат да рационализират лъжата си, като казват, че това е за по-добро добро и няма други възможности, но те използват лъжата като начин да манипулират другите. Те могат да кажат, че ще направят нещо и нямат абсолютно никакво намерение да го правят, или могат да кажат, че ситуацията е ужасна, когато наистина не е така.

Рак: Кара нещата да звучат по-зле, отколкото са.

Ракът катастрофира нещата. Не лъже, нито играе жертва; това просто кара нещата да изглеждат по-лоши, отколкото са. Те не са просто тъжни, когато партньорът им скъса с тях; те са съсипани и убедени, че никога повече няма да намерят любов. Всеки, който е свидетел на сърцето на Рака, ще направи всичко, за да се почувства по-добре.

Лъв: Действайте невинно

Най-манипулативното нещо, което Лъвът прави, е да сведе до минимум поведението им. Лъвовете са уверени, но понякога егото им ги кара да правят неща, които могат да имат негативни последици за другите. Ако Лъв направи нещо, което е победа за тях и загуба за някой друг, те ще го завъртят, така че звучи полезно и за двамата.

Дева: Пасивно агресивни

Девата е косвена, когато става въпрос за техните желания и желания. Те не винаги излизат и казват това, което искат, но пускат намеци и отправят неясни, пасивно агресивни предложения, така че другите хора да мислят, че са измислили идеята сами и нямат нищо общо с Дева.

Везни: Привидна невинност

Когато Везните манипулират, те се държат така, сякаш не знаят как да направят нещо или нямат необходимите умения, така че някой друг ще го направи вместо тях. Понякога Везните ще добавят чар и флирт в сместа, за да получат още по-добри резултати. Ако бъдат призовани за поведението си, те ще се държат така, сякаш нямат представа за какво говорите.

Скорпион: Изисква лоялност, независимо от всичко

Най-манипулативното нещо, което Скорпионът прави, изглежда да изглежда като голяма грешка да се противопостави на тях. Може да ги загубите от живота си, ако не се съгласите с тях. Не е като емоционалното насилие и тормоз. Всички тайни, които сте поверили на Скорпиона в миналото, може да не се считат за поверителни повече и те биха могли да ги направят обществено достояние, ако сте аут.

Стрелец: Бъдете твърде добри

Най-манипулативното нещо, което Стрелецът прави, е твърде приятно. Може да се чудите колко прекалено мило е манипулативно, но това е фактът, че те са изключително приятни, за да получат резултат. Ако трябва да ви бомбардират с внимателност, за да ви накарат да направите нещо за тях, Стрелец ще го направи. Истинската доброта е нещо, което се прави, без да се иска нищо в замяна, но добротата може да изисква плащане.

Козирог: Карате хората да се чувстват глупави

Козирогът използва техните знания и умения като начин да накара някой да прави това, което иска. Като кара някой да се чувства тъп и се нуждае от напътствия, Козирогът може да го накара да следва плана си. Когато някой се чувства способен и силен, той е по-способен да се изправи срещу Козирог и да каже не, така че тази зодия отслабва доверието.

Водолей: Бягат, вместо да се сблъскват с проблеми

Една минута те присъстват, отговаряйки своевременно на вашите текстове и съобщения; следващата, това е пълна тишина. Това може да продължи известно време, а след това, когато се чувствате отчаяни и предлагате всичко, за което се сетите, за да ги върнете, Водолей ви има там, където те искат. Може дори да не сте наясно, че ви манипулират.

Риби: Отказва да поеме отговорност

Най-манипулативното нещо, което Рибите прави, не поема отговорност за действията си. Те не са виновни, че нещо се е случило или че някой се е разстроил. Рибите просто си вършеха нещата и се бяха изгубили в главата им. Понякога може да се почувства така, сякаш Рибите не мислят, че трябва да отговарят за каквото и да било, защото са толкова креативни и специални.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец 😈

    4 2 Отговор
    Правилно хихи
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Hggfhh

    6 3 Отговор
    Водолиючита дяволчита ако няма нужда от вас няма да ви потърси никога ако не сте им полза на тях иначе няма да ви поглеждат даже

    Коментиран от #4

  • 4 Българин

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Hggfhh":

    Нали съзнаваш,че говориш за конкретен човек, а не за 700 милиона души?
  • 5 Надървен

    2 2 Отговор
    Събино да ти дева майката !!!
  • 6 Честито

    4 4 Отговор
    Скорпиона е най....тежката и трудна за приемане зодия. Изключителна интуиция, дебнеща от засада всяка постъпка на човека до Скорпиона. Винаги съдят, винаги манипулират. Макар да го правят с финес-вадят душата с пинсети на жертвата. Тъмни, потайни, Скорпионите се делят на бели, сиви и черни. Да пази Бог да ви намрази черен такъв-ще ви гони до дупка и ще си отмъсти твърде болезнено. Само две положителни качества имат и дотам: умеят да пазят тайни и че са адски секси и страстни в леглото! Бъдете внимателни в общуването си с тази зодия-чете мисли. Единствената защита е разстоянието.

    Коментиран от #8, #11

  • 7 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

    9 1 Отговор
    Много некадърен превод. Особено накрая
  • 8 Hggfhh

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Честито":

    Аз като телец ги оправям на бързо нитоим оставам длъжен за нещо нито им дявам сметки тъмен черен бял не минава изритвам ги и това е и с хората така
  • 9 Кака Мичка

    8 1 Отговор
    Преводът е отвратителен! Следващият път ползвайте google translate!
  • 10 Бате Коце

    3 1 Отговор
    Превода е много зле. С някаква програма ли го правихте?
    Иначе някои неща са верни, други не съвсем.
  • 11 Телец

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Честито":

    Убива скорпиона с безразличие и високомерие.Телец е благороден и лоялен знак, за разлика от скорпиона ,който би погубил дори и себе си от злоба и жажда за отмъщение.

    Коментиран от #13

  • 12 Мустафа

    1 1 Отговор
    Стрелците са два вида - стрелци и застреляни !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.