1 Юни, 2021 07:00 7 422 0

Вашият хороскоп за днес, 01.06.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нови предизвикателства през целия месец

Вашият хороскоп за днес, 01.06.2021 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят на детето ви поставя съвсем не пред детски предизвикателства. Ще се наложи да приемете неща, с които не сте съвсем съгласни. Понякога нещата не се случват по вашия начин, колкото и да не ви харесва.

Телец

Може да е денят на детето, но вас работа ви чака. Два, че даже три месеца лежерно и ето настава време за действие. Ще се справите, кога ли не сте. Все пак, днес не забравяйте да почетете детето в себе си, погледнете на света сякаш го виждате за пръв път.

Близнаци

Това сякаш е Вашият ден, Вашият празник, Вашият месец. Ще усещате полъха на детството, ще събудите онази палава своя природа, която е безкрайно любопитна и търсеща, влюбена в живота, в птичките, в радостта. Ден за радостни вълшебства. Може би можете да научите и другите на това? Правете нещата за забавление и тогава те ще се случват по най-добрия начин.

Рак

Хем търсите вълнения и удоволствие, хем се реете и дистанцирате от нещата, към които се стремите. Необикновен ден, носещ и радост, и объркване, същевременно вдъхновяващ и удовлетворяващ.

Лъв

Въпреки милото ви отношение и неустоимия ви чар, днес ще се появят някои проблеми или по-скоро затруднения, забавяния в комуникацията, които могат да объркат плановете ви. Бъдете много стриктни в обещанията си и точни във времето, а останалото е Божа работа.

Дева

Започва нов месец, който отваря лятото. Самото му име звучи като свобода. Днес денят е лек и малко мистичен. Не се увличайте да пръскате прекалено много средства и не се омайвайте от чуждите думи. Мислете с главата си, но помнете и никога не забравяйте да слушате сърцето.

Везни

Какъв ден само, на детето. Понякога просто ей така минава, дори без да се случи нещо особено, а това си е тъжно. Все пак детето вътре във всеки един е неговата връзка с вечността и безкрая, с играта и живота. Важно е днес да направите нещо искрено и чисто, нещо свързващо ви с онази ваша чиста, неподправена и доверчива част, която винаги е там някъде и е всъщност истинското лице на всеки от нас.

Скорпион

Днес е ден за дълбоко потапяне в себе си. А какво, ако едно такова пътешествие не е навън, а навътре в себе си. Колко далеч сте избягали от онова вътрешно пространство, за да изследвате външните. С няколко думи - станете пак дете.

Стрелец

Ще търсите съмишленици и ще ги намирате. Животът в група ще ви привлича и ентусиазира до ранния следобед, когато просто ще изпитате необходимост от уединение. И вие трябва да си зареждате батериите от време на време.

Козирог

Позволете си да погледнете на себе си с очите на дете. Усмихнете се на онова дете във вас, което никога не пораства. Почувствайте радостта и свободата, които то носи. Усетете любопитството, вълнението, играта, която го примамва. Понякога различният поглед прави света много, много различен. Позволете си да погледнете с очите на дете.

Водолей

Какви ли не мисли, какви ли не неща ще ви отвличат от досадното, от ежедневното, от скучното. Но днес е ден специален, денят на детето. А едно дете винаги се спотайва вътре в някой възрастен. Дете, което обича сладолед и велосипед, дете, което обича да шляпа в дъждовните локви и да краде череши. Толкова сладко и мило да погледнеш там, където светът е шарен, където мечтите са големи, а коленете разбити, но усмивките винаги топлят и песните винаги са весели и светът е безкраен и толкова приказен. Щастливи деца бъдете!

Риби

Денят е шарен, денят е пъстър, денят е първоюнски. Точно такъв, какъвто трябва да е денят на детето - свободен. Позволете на душата си да се почувства свободна, дайте ѝ простор, дайте ѝ синева, дайте ѝ хвърчила. Усмихнете се и се оставете на онази безметежност, която единствено детството може да даде.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА