Last news in Fakti

8 Юни, 2021 14:44 4 843 4

Румънеца съобщи прекрасна новина

  • румънеца-
  • румънеца и енчев-
  • татко-
  • второ дете

Шоуменът стана татко за втори път

Прекрасна новина съобщи Румънеца, от легендарното дуо Румънеца и Енчев. Във Фейсбук той сподели, че е станал татко за втори път! Адриан Рачев, както е истинско име на рапъра, качи и мил кадър, а към него написа следното:

"Днес, в 11:10, за първи път, проплака вторият ни син - Мартин! Да ни е жив и здрав с Божидара! Огромно благодаря на Елена Бангеева и целия екип на болница ПСАГБАЛ "Света София".

Show.blitz.bg припомня, че Румънеца и любимата му Божидара станаха родители за първи път през лятото на 2018 г. Тогава се роди синът им, когото кръстиха на баща му - Адриан Рачев-младши. За второто си дете звездните родители са избрали красивото име Мартин.

Съпругата на Румънеца е треньор по художествена гимнастика в столичен клуб. Именно в залата след състезание на възпитаничките ѝ, популярният изпълнител е поискал ръката ѝ преди няколко години, а сключиха брак на плажа във Варна.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    3 1 Отговор
    Що са ми румънски новини 😁🎃🚾
  • 2 Читател

    2 1 Отговор
    Чудесна новина....
    Ще ак.аааам от кеф
  • 3 глоги

    4 0 Отговор
    Съпругата на Румънеца е треньорКА по художествена гимнастика в столичен клуб. Да са живи и здрави и повече бракове и бебета в България!
  • 4 Гост

    2 1 Отговор
    Чак пък легендарно дуо .Ще бъдат легендарно след 5-6 века . Сега са забравени .