15 Юни, 2021 11:27 6 194 9

Кралицата с изненадващ ход след раждането на Лилибет

  • кралица-
  • елизабет ii-
  • принц хари-
  • лилибет

Принц Хари е поканен на обяд от кралицата в опит "всичко да бъде обсъдено докрай"

Кралицата с изненадващ ход след раждането на Лилибет - 1
Снимкa: Shutterstock

Кралица Елизабет II е поканила внука си принц Хари на обяд. Срещата трябва да се състои следващия месец, когато той трябва да се върне във Великобритания, за да присъства на откриването на паметника на покойната си майка принцеса Даяна.

Това вероятно ще бъде първият път, когато херцогът на Съсекс ще остане насаме с Нейно Величество, откакто се премести в Съединените щати.

Според информация в британските медии, принц Хари е поканен на обяд от кралицата в опит "всичко да бъде обсъдено докрай".

Твърди се, че Нейно Величество използва това предложение като "маслинова клонка", както и като чудесна възможност в неофициална обстановка да "обсъди всичко" с херцога на Съсекс, който преди броени дни стана татко за втори път.

Миналия месец принц Хари хвърли тежки обвинения върху членовете на кралското семейство, а през март в интервюто си пред Опра Уинфри заедно с Меган обвиниха знатната фамилия в расизъм.

Вътрешни хора обаче твърдят, че Елизабет II не се е обидила на внука си и вместо наказание му е дала възможност да обядват заедно в замъка Уиндзор.

„Това е типичен жест на великодушие на Нейно Величество. Обядът ще им даде възможност да обсъдят всичко", казва един от придворните пред "Дейли Мейл".

Запознати добавят, че поканата е отправена още миналия петък. Не е изключено това да е станало преди раждането на Лилибет.

По време на пътуването на Хари до Великобритания се очаква Меган да остане в дома си в Монтесито с двугодишния си син Арчи и новородената си дъщеря.

Обядът ще стане първата среща на херцога на Съсекс очи в очи с Нейно Величество, откакто той и съпругата му обявиха през януари 2020 г., че се отказват от кралските си задължения.

Въпреки обвиненията на принц Хари и Меган по време на техните интервюта, кралицата даде да се разбере, че те остават "горещо обичани членове на семейството". Освен това Бъкингамският дворец добави, че въпросите, повдигнати по време на този зашеметяващ разговор, ще бъдат разглеждани "конфиденциално".

Сега обаче принц Хари изненада кралицата, кръщавайки дъщеря си на нея. Според слуховете Хари е казал на баба си, че би искал да използва името ѝ или част от него много преди да срещне Меган Маркъл.

Вътрешни хора се надяват, че раждането на Лилибет Даяна ще облекчи напрежението между принца и кралското семейство.

"Хари винаги се е радвал на прекрасна връзка с баба си. Те бяха невероятно близки и, както можете да си представите, докато Хари растеше, двамата провеждаха много дълбоки и лични разговори, които продължаваха до съвсем скоро.

Хари никога не е криел желанието си да има собствено семейство, често е казвал колко хубаво би било да има момче и момиче, които да кръсти на две от най-важните жени в живота си - кралицата и майка си.

В края на краищата, той е споменал Лилибет пред Меган, когато са обсъждали възможните имена за децата си и тя е харесала идеята. Това е достойно уважение към кралицата и много хора се надяват, че това ще сближи семейството", казва кралски източник пред The Mirror, цитиран от jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GB-BG

    4 2 Отговор
    Нали принц Филип е от Корфу Гърция трябваше едно от имената да е Олимпия така се е казвала и жената на Александър Македонски

    Коментиран от #5

  • 2 Гост

    11 1 Отговор
    Инфантилен принц, даже имената на децата му Арчи и Лилибет са инфантилни. Бебе може да се нарича така, ама нали ще стане голямо.
  • 3 прррц

    1 3 Отговор
    Може да не е гладен Хари-Петър
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 5ко

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "GB-BG":

    Принц Филю няма капка гъчка кръф. А Олимпия не е жената на Санде Македонски, а майка му. Не дращи неподготвен. На 13.06.2021г писаха най - подробно във Факти, по случай смъртта му.
  • 6 Хари

    12 0 Отговор
    е много комплексиран и психически неуравновесен. Меган също е луда, но от алчност и самовлюбеност. Жалко за децата. Тези двамата ще направят още много поразии.
  • 7 ,, Лолитка,,?

    6 0 Отговор
    С,, подходящо,, име за дете, браво Хари....излагане до 10 коляно......!
  • 8 363728837

    3 0 Отговор
    Лилибет вика 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 9 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    КРАЛИЧЕСТВОТО И ЦАРУВАНИЕТО Е ПЛОД НА ЕВРЕЙСКАТА ИЗ ГЪЗИЦА ЗА -"ГОСПОД И ХРИСТИАНСТВАНЕ " !!! В ПОСЛЕДСТВИЕ ПРИ СЛАБИЯ ВЕЧЕ РИМ - НАПЪРКВАТ И ТРАЛАЛАХ И МУХАНАМЕД -НА СЪЩИТЕ ТЕРИТОРИИ-БЛИЗКИ !!!!!ОБАЧЕ СТАРИТЕ ХОРА -БЕЗ ДА ИСКАТ - СЕ ВЛЮБВАТ- В ЕДНО ОТ -ПРАВНУЧЕТАТА СИ ,КОЕТО ПРИЛИЧА НА ТЯХ !!!!!!!!!!!!