8 Февруари, 2013 12:19 1 858 0

Мерилин Менсън припадна по време на концерт

  • мерили менсън-
  • припадна-
  • концерт

Мерилин Менсън припадна на сцената по време на концерт в канадския град Саскатуун, съобщи „Билборд“. 44-годишният готик-рокер излязъл пред публиката грипозен, но въпреки това бил в стихията си и сменял костюм след костюм.

След около час от началото на шоуто, пълно с театрални ефекти, обаче ексцентричният артист изведнъж спрял да пее и се гътнал на пода при изпълнението на парчето The Beautiful People от албума му  Antichrist Superstar от 1996.

Трябвало да мине повече от минута, докато публиката и екипът му се уверят, че това не е част от спектакъла. Едва тогава групата му спряла да свири и двама асистенти изнесли певеца зад кулисите. По непотвърдена информация Менсън дори повърнал няколко пъти.

Въпреки това рокерът не бил отведен в болница, а го върнали в хотелската му стая да си почива. Той се чувствал „изцеден“, но се надявал да се възстанови и да е във форма за следващия си концерт в Калгари тази вечер. В момента изпълнителят е на турне в Канада и САЩ.

Подобни инциденти на сцената наскоро се случиха на Джъстин Бийбър и на Лейди Гага, припомня „Лос Анджелис таймс“, но публиката и музикалните мениджъри се надяват това да не се превърне в мода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА