11 Февруари, 2013 12:55 1 667 0

Брадли Купър: Търся си широко скроено момиче

  • брадли купър-
  • актьор-
  • широко скроен-
  • приятелка

След раздялата със Зое Салдана, актьорът все още не си е намерил нова половинка. Въпреки това, той заяви пред списание „Heat”, че вече е започнал да си търси ново гадже.

Бъдещата половинка на звездата обаче, ще трябва да отговаря на определени изисквания.

„Търся момиче, което да е забавно, със свободен дух и широко скроена. Аз съм романтичен, но тя трябва да свикне с мен, защото нали знаете, че навсякъде те дебнат, когато си известен. Мога обаче да се отпусна и да се държа съвсем нормално", заяви Брадли.

Стана ясно, че Брадли Купър ще бъде придружен на Оскарите от майка си Глория.

Не е тайна, че Купър има силна връзка с родителите си и много се възхищава на техния успешен  брак. Наскоро той дори издаде, че се надява да може да създаде такова семейство, крепящо се на любов и уважение.

„Смятам, че традиционното семейство е нещо невероятно. Традиционните роли станаха нещо като отживелица, но аз виждам нещо много чаровно в тях", бяха думите на звездата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА