Last news in Fakti

25 Юни, 2021 16:57 4 562 22

Краси Аврамов не разпознал Шер, когато се запознали

  • краси аврамов-
  • шер-
  • черешката на тортата

Певецът сподели за необичайната си първа среща с поп иконата

Краси Аврамов не е успял да познае поп иконата Шер, когато се запознал с нея преди няколко години. Това стана ясно в вчерашния епизод на кулинарното предаване "Черешката на тортата", в което тази седмица участва певецът, които ще премери сили в кухнята заедно с музиканта от група "Хиподил" Венци Мицов, актрисата от сериала "Столичани в повече" Ева Тепавичарова, моделът Велина Узунова и пиарът Гери Дончева.

Снощи домакиня бе красивата Велина, която от няколко години живее в Москва. Повлияна от престоя си там, тя реши да приготви на известните си гости руски ястия, заслужили ѝ похвали от всички, освен от Гери Дончева, която постоянно намира кусури на поднесена ѝ храна, както отбелязват зрителите на шоуто в официалната му Фейсбук страница. Предвид професията на Узунова, на вечерята групата коментира и темата за модния бизнес и това как работата в тази сфера е до време. Някои от тях обаче изразиха мнение, че има жени, които са красиви на всяка възраст, давайки пример със София Лорен, Моника Белучи, Тина Търнър и Шер.

В мига, в който името на изпълнителката на "Strong Enough" бе споменато, Вели побърза да изтъкне пред всички, че Краси всъщност я е виждал на живо през дългогодишния си престой в Лос Анджелис, след което го помоли да разкаже цялата история на масата. Така той обясни, че един ден е получил обаждане по телефона негов приятел, който го е накарал да отиде колкото се може по-бързо до неговия магазин за мебели, носейки със себе си копие от последния си музикален албум.

Краси Аврамов не разпознал Шер, когато се запознали

"Попитах го защо, а той ми отговори да не задавам много въпроси а да тръгвам. Така и направих, макар да бях на плаж, което означава, че отидох там целия в пясък", каза Човека глас.

Не след дълго той пристигнал в магазина, където заварил своя близък да говори с привидно възрастна жена, покрила главата си с кърпа, наподобяваща забрадка, която искала да купи един от изложените там дивани.

"В един момент дори си помислих, че пред мен може би стои имитатор на Шер и се запитах защо моят познат ме кара да му подарявам албума си. Все пак изпълних молбата, въпреки че не знаех на кого точно го давам", признава изпълнителят.

В крайна сметка обаче се оказало, че пред него действително стояла легендата на музикалната сцена, която не сметнала за нужно да се представи, защото навярно си е помислила, че Аврамов веднага е разбрал коя е. Но само след минута тя си тръгнала, обяснявайки, че преди да вземе дивана, трябва да измери празното пространство в една от стаите на новия апартамент, който наскоро била купила като подарък за дъщеря си Частити, преди тя да се подложи на хирургически интервенции и терапия с хормони, за да стане мъж, превръщайки се в Чаз Боно.

"Е, какво ще кажеш? Запознах те с Шер!", обърнал се към Краси неговият приятел.

Българинът обаче до последно не можел да повярва, че се е срещнал с носителката на наградите "Оскар" и "Златен глобус", защото тя не изглеждала така, както бил свикнал да я вижда на екрана. През своето 12-годиншно пребиваване в Града на ангелите той се е сблъсквал с редица знаменитости, като Том Ханкс, Мила Йовович, Майкъл Вартан, Джесика Симпсън, Чарлийз Терон, Джоди Фостър, Памела Андерсен и др. С някои от тях се е запознал на светски събития, докато с други - на снимачната площадка. Така например той среща Дженифър Гарнър по време на снимките на един от епизодите на хитовия сериал "Наричана още", където получава роля на български полицай, помагащ на двамата агенти на ЦРУ, в които се превъплъщават бившата съпруга на Бен Афлек и племенника на Силви Вартан.

Тази вечер Аврамов е домакин в "Черешката на тортата" и като нищо може да изненада както своите гости, така и зрителите на предаването с още някоя интересна история, случила се през периода, който е прекарал в Съединените американски щати.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    25 1 Отговор
    ТО И АЗ НЕ РАЗПОЗНАВАМ КРАСИМИР АВРАМОВ?!?!??
    ТОВА ПРОБЛЕМ ЛИ Е?
  • 2 Само знам

    9 1 Отговор
    Че на това русото от дясно му се вижда розовото зърно.

    Коментиран от #6, #14

  • 3 Гладен брокер

    3 1 Отговор
    Да те и спуканата гума,
  • 4 кккк

    11 1 Отговор
    А тая Пиарката е най-надутата овц. където съм виждал това не обичам онова не обичам града си е град надувкооо баба ти в софия ли се е родила

    Коментиран от #12

  • 5 audia8

    6 1 Отговор
    А тоз кой е
  • 6 ЪРП

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Само знам":

    ТО, ТОВА Е ЦЕЛТА БЕ БАТКО...ДНЕС ЗЪРРО..., УТРЕ КЛИТОРЧЕ..., ВАЖНОТО Е ДА Е ФЕШЪН, ДА СЕ КОТИРА ДОБРЕ НА ЧИЧКО-ПАРИЧКО И ДА СТАНЕ иЗВЕСнА БРЪМЧАЛКА у СОФИЯ ;-)
  • 7 Ужас

    10 1 Отговор
    Кви са тия скъсаняци на снимката?
  • 8 българска кухня

    1 2 Отговор
    е страхотна само карантия
  • 9 Георги v.

    16 1 Отговор
    Самопровъзгласилия се за" човекът глас" Аврамов най-вероятно лъже за Шер. Не мога да разбера защо медиите канят такива измислени звезди, които наистина са си повярвали, че са големи творци.
  • 10 Семейство или кекс?!

    2 2 Отговор
    Краси, а иначе харесваш ли Шер...?!
  • 11 нищо

    11 0 Отговор
    И тя не го е разпознала. ;D
  • 12 мптп

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "кккк":

    Аз се чудя, като не обичат това и онова, защо изопщо учавстват в кулинарно предаване. Ами не й е мястото там.
  • 13 мнимо

    1 4 Отговор
    Аз пък разпознавам само Краси Аврамов, другите са неизвестни.
  • 14 око

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Само знам":

    Въображението ти работи. Вижда се бяла дантела.
  • 15 Алтер

    3 1 Отговор
    Помислил си е:
    -О, този не съм го виждала, много добър Трансджендър.
  • 16 Смешника

    5 0 Отговор
    човека-въздух под налягане, самохвалко лъжлив ...........
  • 17 Петко

    3 0 Отговор
    А тя познала ли го е?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Блатен Асечки

    0 0 Отговор
    Тоа е като фалшивия пилот, прокурор, космонавт и т. Н. ПО Нова вуахахахахаха