Last news in Fakti

29 Юни, 2021 17:04 4 043 4

Египетски бедняк остави 1,5 млн долара наследство на семейството си

  • египет-
  • бедняк-
  • наследство

След вестта за неочакваното богатство дъщерята на покойния вече е получила десет предложения за женитба

Египетски бедняк остави 1,5 млн долара наследство на семейството си - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Семейството на бедняк от Горен Египет ненадейно получи многомилионно наследство след смъртта му, съобщи ТАСС, като цитира местния в. "Egypt Independent".

След кончината на 63-годишния мъж децата му се оказали наследници на банкова сметка с 22 милиона египетски лири (около 1,5 милиона щатски долара), пише novini.bg.

Както отбелязва изданието, около месец след смъртта на мъжа на име Салах от провинция Сухадж, синът му получил по пощата уведомление от банка, с което го известили за наследството. Според роднините Салах никога не бил ходил в банка и те не знаели, че той изобщо има банкова сметка. Мъжът цял живот се оплаквал от немотия.

Съседи в селото си спомнят, че преди около тридесет години Салах бил на гурбет в страна от Персийския залив и допускат, че е вложил натрупаните оттам доходи, които с течение на времето са се умножили от лихви.

След вестта за неочакваното богатство дъщерята на покойния вече е получила десет предложения за женитба, посочва местното издание.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма начин

    10 0 Отговор
    Тоя ще е продавал наркотици!
  • 2 Единадесет

    6 0 Отговор
    И аз съм мераклия!
  • 3 Балъкофф

    11 1 Отговор
    Язе секи ден получавам емейли дето ми даряват милиони доларе.
  • 4 лихваря

    7 0 Отговор
    Иб/- си лихвата разбираш ли