Last news in Fakti

4 Юли, 2021 00:30 14 801 77

Как да му направите перфектния стриптийз

  • стриптийз-
  • съвети

Стъпка по стъпка

Как да му направите перфектния стриптийз - 1
Снимкa: Shutterstock

Ясно е, че не от всяка жена става бурлеска танцьорка. Но това не означава, че не можете да зарадвате партньора си с един горещ танц, който да повиши градуса на настроението. Trafficnews.bg представя съветите на известни дами, които са богини в еротичните движения, за да ви помогне в начинанието.

1. Облеклото

Сутиенът – препоръчително е да е леко повдигащ, но не напомпан с подплънки. И задължително да ви е по мярка. Не трябва гърдите ви да преливат.

Жартиерите – те са задължителен елемент от прелъстяването. Добре е да са по-тънички и оскъдни. И много важно – лесни за сваляне.

Чорапите – Също задължителни. Те карат жената да се чувства и изглежда секси. А когато го свалите може да го провесите на палеца ви, като същевременно опъвате с другата ръка. След това го пуснете сякаш е прашка.

Бикини – тук вариантите ви са много. Изберете това в което се чувствате удобно и секси. Но не забравяйте нещо много важно. Каквото ѝ да изберете го носете над колана за жартиери, защото не се знае дали няма да ви се прииска да ги свалите възможно най-бързо.

Обувките – Те трябва да бъдат толкова високи, колкото уменията ви позволяват. За да изглеждате секси и грациозни, не е необходимо да с 20 см ток.

Дрехите – Сексапилни костюми, риза и пола, блузките с копчета, рокли със завръзване. Най-лошият възможен избор са дрехи, които се събличат през глава. Просто не е секси, а и ще развали прическата и грима ви.

2. Грим

Стриптийзът, дори и в домашни условия изисква макиаж, точка по въпроса! Като червеното червило си е задължително.

3. Косата

Тук има две важни неща. Първо – постарайте се да си направите стилна прическа, която да се държи на 2-3 фиби, за да е лесно да я разпуснете. Второ – ароматизирайте и нея. Най-лесно става като напръскате с парфюм четката си за коса преди да се срешете.

4. Осветлението

Приглушената светлина прикрива несъвършенствата по кожата и придава мистериозност. А цветната светлина придава и еротика и настройва сетивата на мъжа на сексуална вълна.

5. Музиката

Логично е че, за да се чувствате естествено и в свои води, музиката трябва да е по вкуса ви. Но подбирането ѝ е важно. Има няколко класики, на които може да заложите: you can leave your hat on – Joe Cocker; Black velvet - Alannah Myles; Feelin’ good – Nina Simone; The Silencers – Vikki Carr… Вие решавате!

6. От къде да започне

Като начало настанете партньора си в удобно кресло и му налейте питие. Може и вие да си сипете едно, защо пък не! Ако прецените, че може да се окаже нетърпелив зрител може да завържете ръцете с шалчета за стола.

7. Стриптийзът, стъпка по стъпка

- Застанете до приготвения стол, отделете си няколко мига, в които да се настроите към музиката. Движете ханша си бавно, като лекичко докосвате косата, врата и бедрата си. Гледайте него, гледайте себе си.

- След това започнете да го "измъчвате". Ако имате цепка на полата, покажете малко крак. Можете ли да разголите само част от бюста си? Накарайте го да си представя какво следва.

- Ключът към страхотния стриптийз е да се движите бавно, да се чувствате отпуснати и чувствени. Дишайте. Ако нещо се обърка, просто се усмихнете и така ще превърнете дефекта в неустоим ефект.

- След като свалите горните дрехи, хубаво покажете съблазнителното си тяло по бельо. Въртете се около стола, играйте си с жартиерите, наведете се, за да се открие умопомрачителната гледка между гърдите ви.

- Движете пръста си по шева на чорапа, пъхайте го под жартиера си. - Седнете изкусително на стола с лице към мъжа, разтворете крака и почти веднага ги съберете, за да го държите в превъзбудено напрежение.

- Стигнахме до сутиена. Бавно смъкнете едната презрамка по рамото си. Докоснете нежно гърдите си. Плъзнете пръсти в чашката, извадете си. След това свалете и втората презрамка. - Обърнете се и разкопчайте сутиена, бавно го съблечете, като танцувате с поглед през рамо. След това можете да го пуснете на пода, да го хвърлите в другия край на стаята, или закачливо да го подадете на вече треперещия си от възбуда зрител.

- Вече можете да се приближите. Позволете му да усети парфюма ви, леко докоснете бузата му с бюста си.

- Сега е ред и на гащичките. Преди да ги свалите, подразнете още малко, като галите изкусително тялото си. След това се обърнете с гръб, наведете се така, че почти да докосвате колената му и смъкнете бикините точно до сгъвката на дупето. Там спрете. Погледнете партньора си с лека усмивка.

- След това вече можете да смъкнете гащичките до долу, подпирайки се леко с една ръка на стола. Когато бельото докосне глезените ви, седнете грациозно и го изхлузете от високите токчета. Бавно се разходете до партньора си и му подайте гащичките.

- Вие решавате дали това е моментът, в който стриптийзът ще приключи. Вече имате право да възседнете своя специален човек и да продължите еротичните движения заедно. Другият вариант е да отложите секса още малко, събувайки бавно жартиерите и чорапите.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ромул

    22 1 Отговор
    Чакам казанлъшкия. Само той и неговата романтика, сериали, пози, визуален контакт, цветя, разходки, слаДкарници и поп-фолк хитове ще ни разясни кое как става.
  • 2 Хаха

    9 0 Отговор
    Купил съм на жена ти Карелия без бандерол. Палава е и обича облегалки гола, „Чай, че си харесах едни сандалки в Мола!” (Лято е бой)
  • 3 ТраЛаЛа

    11 4 Отговор
    хахаха, с увиснали бомби , голям задник и целулит, не, мрси ...............
  • 4 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    14 17 Отговор
    благодаря ви за поредната изключително интересна и информативна информация госпожо МАРИНОВА ас смятам че всичко по темата е строго ИНДИВИДУАЛНО според стриптиза но ас не удобрявам тези неща един мъж НИКОГА не бива да вижда една жена НАПЪЛНО гола защото така се губи РОМАНТИКАТА в връската достатъчно е човек да погледне някой РОМАНТИЧЕН сериал или теленовела за да расбере че героините от тях НИКОГА не правят такива неща а те са идеала за женско поведение на всеки ИНТЕЛИГЕНТЕН мъж примерно представяте ли си тиха вечер край бреговете на БОСФОРА рози свешти красива музика и исведнъж стриптиз това би било УЖАСТНО и ПАГУБНО за РОМАНТИКАТА за това скъпи момичета бъдете като ИЗАУРА или ДЖЕРЕН и не правете такива ЛОШИ неща за да ви уважават всички

    Коментиран от #6, #15, #21, #22, #27, #41, #43, #52, #59, #64

  • 5 Стар Командер

    3 2 Отговор
    Ае аз да са нафъргам ,тя ко ще да са счупи от мурафети ... аз нея ли ,рикията със арното мезе ли
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    7 13 Отговор
    то дори при секса ако е направен както трябва в единствено ПРАВИЛНАТА поза а имено мисионерската поза жената може да остане облечена от кръста нагоре за да не се исгуби РОМАНТИКАТА това е ценото защо някой да иска да гледа стриптиз според мен това би бил СТРАНЕН човек

    Коментиран от #9, #11, #44

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Марко Ишека

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Прав си , магарето да не би да има магарицата на обратна ездачка ,или на ръчна количка

    Коментиран от #14

  • 10 Pomiren

    9 3 Отговор
    Направете му перфектният стриптиз, като му поръчате две стриптизьорки за вкъщи. Хората да си вършат работата, и ще ви се отвори и на вас парашута. Може още докато танцьорките играят. За жени без подходящата форма и динамика на движение, тези неща и да ги изпълни не става. Дори да е много красива дамата, ако не е спортувала или просто е като дърво с движенията, няма да станат нещата. Пробвайте това с танцьорките вкъщи, доволни ще останете, повярвайте ми.

    Коментиран от #13

  • 11 Марко Магарето от Макака

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Прав си ,магарето магарицата я иска само със самар
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 7 Отговор

    До коментар #10 от "Pomiren":

    Ааа,неправилно ,ПАРИ ОТКЪДЕ ,все едно ДЖЕРЕН да поръча на ДЖЕНК гюбеклийки
  • 14 🐄🐃🐄🐃

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Марко Ишека":

    Така е защото не може.Ако можеше,и ръчна количка и костенурка и т.н.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Бавно се разходете до партньора си и му

    3 3 Отговор
    дайте гащите си,михихи
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Старт Командер

    5 0 Отговор
    Другият вариант е да отложите секса , събувайки бавно жартиерите и зелените чорапи.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Мулума

    1 1 Отговор
    Бива си я,, мацкото,,....!
  • 39 Кренвирш Кен

    1 1 Отговор
    Ето това е,, разковничето,,....!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Село Казанлък

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Първо се научи най напред да пишеш правилно . Второ от тази романтика ми се гади . Трето тези от сериалите играят по сценарий . От къде да знаеш какви ги вършат в живота . А това да седя на Босфора е най голямата тъпотия . Има къде по романтични места от твоя задръстен Босфор.
  • 44 Село Казанлък

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Я стига с тази мисионерска поза. Ти самия си странен . Такива старомодни виждания имаш ,че направо ,незнам как не се срамуваш да пишеш тука . Как облечена от кръста на горе , няма да и стискам гърдите през дрехите . А и това е само за екстремен бърз секс .Още Мало и ще измислиш секс без докосване . Само се гледате на светлината на свещи и пъшкате еротично .
  • 45 Зрител

    2 1 Отговор
    Мъжът.......!
  • 46 Малките кристалчета

    1 1 Отговор
    Вие какво ще кажете по въпроса...!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Анджело

    4 1 Отговор
    Не забравяйте и хигиената. Трябва да сте окъпани и добре подмити. Обезкосмени
  • 54 Бай Ху (By Who)

    2 3 Отговор
    Всяка истинска дама, която практикува стриптийз трябва на всички светли христиански празници да се подмива отдолу със светена вода за полово дълголетие и вагинална свежест в прослава на Вседържащия.
  • 55 Абе

    5 0 Отговор
    Къде е моят приятел ГРАД КОЗЛОДУЙ, да не му се е случило нещо лошо по време на ковид.

    Коментиран от #58

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Asd

    2 0 Отговор
    Предлагам да съставим петиция за разрешаване на ефтаназията...
  • 58 само да кажа

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "Абе":

    кво ти пука нали е тука казанлъшкото_говедо

    Коментиран от #63

  • 59 Зик

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Накарай твойта Веси да ти направи всичко по горе описано. И ще направиш 2 часа секс , вместо 2 минути. Има доста по романтични места от Босфора . Тал какво е романтичното . Да гледаш как минават кораби . Имаш много старо одно мислене , за романтика и любов . Нали с млад човек живееш в 21 век не през средновековието но и тогава е имало секс . А стриптиз има по цял свят .Негледаш ли филми а забравих вие си падате по теле новели и сериали . А там не показват такива работи само , сладникава романтика .Какво даваш за пример персонажи от сериали . Това са измислени хора .
  • 60 ГРАД КА3АНЛЪК

    6 1 Отговор
    МЪДЕРАТОРА_ДЕТ0 ТРИЕ ДА МИ ОБЛИЖЕ_ПОТНИТЕ РОШААВИ_МЪДЯ И ДА МУ Е СЛАДКО НЕГОВАТА_МАМИЦА МРЪСНА_ДА_ИБА

    ГЕНЧО ОТ КАЗАНЛЪК СЪМ , ПОЗДРАВИ
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 джедай

    4 1 Отговор
    Сутиена или бралетата и гащичките й мога и сам да сваля. Не ми трябва висше образование за това. Дали ще е танга,прашки или обикновенни бикини ,няма толкова голямо значение. А рокля и блузка,ризка с копченца много бързо се свалят. Чорапите и жартиерите после. След като й нацелувам дупето и розичката.
  • 63 Абе

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "само да кажа":

    КОЗЛОДУЙ много хубаво се римуваше, нйщо че триеха.
  • 64 ЖЕНЕНИЯТ ФЕН НА ВИЛЯРЕАЛ, РОДЕН В ДУЛОВО

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Или като ПСЖ, да купят когото си искат, без да продават много играчи и накрая Бордо го отнесе това, което трябваше да се случи с ПСЖ. СПРИ ДА СЕ ЛИГАВИШ И ПИШИ ГРАМОТНО, РОМАНТИКАТА УМРЯ ПРЕЗ 2017-ТА, А МОЗЪКА ТИ ОТДАВНА Е ИЗБЯГАЛ!

    Коментиран от #65

  • 65 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    4 4 Отговор

    До коментар #64 от "ЖЕНЕНИЯТ ФЕН НА ВИЛЯРЕАЛ, РОДЕН В ДУЛОВО":

    никой не се интересува от псж и бордо господине ВАЖЕН в ФРАНЦИЯ е само ботбора на ЛИЛ и тяхната звезда ВЕЛИКИЯ турски футболис БУРАК ЙОНАЛМЪЗ не си губете времето с другите отбори

    Коментиран от #76

  • 66 Абдел Азис

    3 0 Отговор
    Как пише и си отговаря джурналиста та и от футбол разбира, хе хе хе еееееиииии.
  • 67 един от многото

    2 2 Отговор
    Перфектния стриптийз от благоверната ще е перфектен , само ако ми поръча перфектна стриптизьорка , плати за допълнителни екстри след стриптийза и се изнесе от къщи по най бързия начин!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 МОДЕ РАТОРА

    5 1 Отговор
    ТЪПAНAP_ ЩО ТРИЕШ БPЕ??
    ТИ_ИБА_МАЙКАТА ПРОСТЪ_ДА_ЕБА_ЩО ТРИЕШ ? А?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 наблюдател

    5 1 Отговор
    Младоженецът от Казанлък се бъзика с вас,а вие му се връзвате.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 модер атора

    4 0 Отговор
    ТЪПAНAP_ ЩО ТРИЕШ БPЕ??
  • 74 Милена

    1 1 Отговор
    Моя се лигави през ден и без стриптийз. Дали и други мъже са така.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ЖЕНЕНИЯТ ФЕН НА ВИЛЯРЕАЛ, РОДЕН В ДУЛОВО

    1 2 Отговор

    До коментар #65 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    И тъста на един мой приятел е фен на Лил, но за мен ВИЛЯРЕАЛ е отборът, който заслужава да спечели Шампионската Лига. Знам че статията е с различна тема, но чувал ли си за ЕДЕН АЗАР? Той може и да не е от Турция, но със сигурност е играл в Лил, именно оттогава кариерата му потръгна нагоре, до момента, в който подписа с Реал Мадрид.
  • 77 Пламен

    0 0 Отговор
    Като си остави вратата на банята открехната, когато се бръсне.