Необходими продукти:
1 кг чушки
500 грама кайма
магданоз
сух риган
140 грама варена леща
1 глава лук
2 моркова
зехтин
сух джинджифил
сух чесън
гъби
сол
Начин на приготвяне:
Измийте и изчистете чушките. Разрежете ги по дължина, намажете ги с олио и поръсете с риган. Печете във фурната за 5-7 минути при температура 190 градуса.
Сварете лещата. Нарежете лука, чушките, морковите, гъбите и запържете. Смесете всички съставки, добавете подправки.
Във вече запечените чушки сложете плънката, която сте объркали с каймата. Сложите ги отново във фурната, за да се запекат.
За финал може да поръсите чушките с магданоз.
Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Този коментар е премахнат от модератор.
2 Хермес,
16:20 03.07.2021
3 djdj
16:32 03.07.2021
4 Брендица
16:40 03.07.2021
5 Ей туй
17:04 03.07.2021
6 Аре
22:41 03.07.2021