Last news in Fakti

4 Юли, 2021 12:52 4 394 2

Джей Балвин и Мис Аржентина станаха родители за пръв път (СНИМКА)

  • мис аржентина 2014-
  • джей балвин-
  • модел-
  • майка-
  • бебе-
  • родители

Латино звездата и модела се сдобиха със син

Колумбийският регетон изпълнител Джей Балвин и приятелката му, моделът и бивша носителка на титлата "Мис Аржентина" Валентина Ферер, станаха родители на момченце, съобщи сайтът на сп. "People".

Двадесет и седем годишната красавица лично оповести радостната новина, че с любимия ѝ са се сдобили със син. Ферер публикува в Инстаграм черно-бяла снимка, на която е обхванала с ръка миниатюрното краче на новороденото си бебе.

Публикация, споделена от VALENTINA (@valentinaferrer)

Съдейки по нейния пост, момченцето се е появило на бял свят на 27 юни. В същия ден Джей Балвин написа в Twitter "Моят скъп Рио", с което накара феновете да предположат, че това е името на наследника им.

Тридесет и шест годишният певец и манекенката оповестиха през април, че очакват първото си дете.

Връзката на Джей Балвин и Валентина Ферер започва, след като се запознават на снимачната площадка за клипа към парчето му "Sigo Extranandote" от 2017 г., в който красавицата играе негова съпруга, припомня БТА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 "Сдобили" са се със син?!

    3 0 Отговор
    Нова "придобивка" значи?
  • 2 Етнос

    1 0 Отговор
    От друга държава, се.. но били млади и красиви, жената бива, младежа не моем го видим, поради....