Last news in Fakti

4 Юли, 2021 18:23 4 583 4

Пилот откри трогателна бележка в самолета (СНИМКА)

  • пилот-
  • полет-
  • самолет-
  • бележка-
  • емоционално-
  • писмо-
  • послание

Бележката била предназначена за пилота, който първи ще пилотира самолета след пандемията

Пилот откри трогателна бележка в самолета (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

След дълга принудителна почивка, пилот откри стара бележка в пилотската кабина на самолета, който е бил спрян от летене в началото на март 2020 г. Разтърсващата бележка улавя идеално настроението от последните месеци.

Капитан Крис Денис оставил писмото, когато паркирал самолета си на Delta Airlines, номер 3009, на летище Викторвил в Калифорния точно преди пандемията да затвори света.

В съобщението той говори за това, че в края на тунела има светлина. Смята се, че капитанът може да е очаквал самолетът да бъде заземен само няколко седмици, след като по това време започва това, което се смята за двуседмичен локдаун.

Бележката обаче не била намерена в продължение на 435 дни, когато друг пилот „събудил“ самолета за първи път тази година.

Авиокомпанията публикува бележката във Facebook и заяви, че повече няма да приемат откритите писти за даденост.

Пилот откри трогателна бележка в самолета (СНИМКА)
Снимка: Facebook

текстът на бележката гласи следното: „Хей, пилоти, днес е 23 март и току-що пристигнахме от MSP (Минеаполис-Сейнт Пол). Много смразяващо е да видим толкова много от нашия флот тук, в пустинята. Ако сте тук, за да го приберете, тогава светлината трябва вече да се вижда в края на тунела. Удивително колко бързо всичко се е променило. Успешен полет!"

Споделяйки бележката във Facebook, говорител на Delta Airlines каза: „Преди 435 дни, когато пандемията COVID-19 принуди хиляди отменени полети и целият свят спря заради несигурността, първият офицер Крис Д. паркира самолета Delta 3009 на летище Викторвил в Калифорнийска пустиня.

Излитайки от MSP, той е чул разговори за двуседмично затваряне. Усещайки тежестта на момента, той написал бележка за пилота, който се очаквало да подкара самолета за първи път от толкова много време.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рад

    11 1 Отговор
    Брей, колко сърцераздирателно!!! "Заслужава си" да обиколи света.

    Коментиран от #2

  • 2 Антон

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Рад":

    Аз направо се разплаках!?!
    Не разбрах точно къде е "трогателното", нито разбрах къде е смисъла от тиражирането на подобна "новина", но сълзите просто рукнаха...
  • 3 Тоалетната хартия

    5 1 Отговор
    Блого джи, пише по яко от това...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.