Last news in Fakti

16 Юли, 2021 14:27 10 840 3

Тежки проблеми съсипват живота на 5 зодии през август

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • тамара глоба-
  • проблеми-
  • август

Според астроложката Тамара Глоба представителите на тези знаци трябва да са изключително внимателни

Тежки проблеми съсипват живота на 5 зодии през август - 1
Снимка: shutterstock

Краят на лятото поне в България още е далече, но пък най-любимият, горещ и отпускарски месец вече чука на вратата.


Известната астроложка Тамара Глоба вече е готова с прогнозата си според звездите за това какво ни очаква през август. Според нея някои представители на определени зодии ще бъдат застигнати от сериозни проблеми, а животът им ще се преобърне буквално на 180 градуса.

Астроложката посочва кои са тези знаци и дава насоки как максимално леко да преминат през турболенциите и да запазят щетите от неприятностите минимални.

Смекчете амбициите си

Телците са свикнали да гонят до последно целите си, а те винаги си високи. През август е препоръчително да намалите скоростта и да изберете друг начин да покорите поставените на хоризонта върхове. Време е да се научите на една много хубава дума, която ще ви е полезна и за в бъдеще - "компромис".

На Раците през август 2021 година пък се препоръчва да внимават много какво говорят и да подбират внимателно думите си.

Лъвовете ще изпитат гнева на недоброжелатели. През август в никакъв случай не трябва да се опитвате да си отмъщавате. По-добре да запазите този си плам за по-подходящ момент малко по-далеч във времето. Излишните разговори, особено в професионален план, може да ви изиграят лоша шега.

Ще усетите променливостта на природата

Сериозни промени ще настъпят в настроението на представителите на зодия Близнаци. Те ще показват всячески недоволството си, но така най-вероятно ще се ударите лошо и ще паднете на земята.

Желанието на Девите за промяна също няма да се реализира и не е добре дошло в живота им. Насладете се на това, което имате налично, пише сайтът jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    17 0 Отговор
    Толкова ли беше трудно да напишете, кои зодии ще им се случи нещо хубаво? Защо плашите хората с тези глупости? Защо насаждате стрес? Защо и кой ви го поръчва това?

    Коментиран от #2

  • 2 Медиум

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ами всеки иска да се напише нещо айде да е хубаво ,да но то трябва от някъде да се случи да дойде както се казва. Природата е почти унищожена тия катаклизми никак не са случайни, хората не са същите ,общо казано нещата вместо да се влошават стават все по критични!
  • 3 Целта

    1 0 Отговор
    Е ясна.Трябват им читатели!