Last news in Fakti

18 Юли, 2021 14:33 2 976 22

Учителят на Мария Бакалова: Гордея се с нея

  • иван добчев-
  • мария бакалова-
  • учител-
  • натфиз-
  • холивуд-
  • гордост

Не ме разбраха правилно, исках само да я предупредя да внимава в Холивуд

Учителят на Мария Бакалова: Гордея се с нея - 1
Снимка Архив: БГНЕС

"Приел съм Мария Бакалова! Разбира се, че я харесвам и съм горд от успеха ѝ. Аз съм я водил, аз съм разчитал на нея. Това, което исках да кажа за Мария преди време, но не ме разбраха правилно, беше предупреждение - че там, където влиза, не е много чиста работата - в лошия смисъл за Холивуд. Това бяха моите думи, както и това, че мен такъв тип филми, които се правят там, не ми харесват. И благодаря, че имам възможността пред вестника ви да кажа това. Но аз съм горд с нея и с целия клас! Мария Бакалова бе една от най-добрите студентки!"

Това сподели пред роден таблоид преподавателят от НАТФИЗ "Кр. Сарафов" на световноизвестната Мария Бакалова - проф. Иван Добчев. Учителят на 25-годишната световна звезда не успя да се види с нея, когато бургазлийката се върна за кратко у нас. Мария се срещна пред академията с преподавателката си по вокално майсторство Сияна Търколева, както и с колегата си Владимир Матеев.

"Мария, която познавах преди Холивуд, не се е променила! Въпреки номинацията за "Оскар" тя си е същата. Горд съм от успехите ѝ, но най-вече от това, че се е съхранила. Успех, дано пак се видим." Тези вдъхновяващи думи към талантливата девойка дойдоха от колегата ѝ Владимир Матеев. Красавецът, който е и модел на "Ивет фешън", е от випуска на Иван Добчев и завърши заедно с Бакалова. Той бе и единственият, който успя да се види и поговори с нашенката, която вече е световноизвестна знаменитост, предава hotarena.bg.

Времето, в което бе в столицата, актрисата, прочула ни в цял свят с номинация за "Оскар", се разходи заедно с мениджъра си Юлиан Костов. Двамата не бяха разпознати, като дори Мария тегли пари от банкомат, похапна си родни манджи и, разбира се, по-късно замина за Бургас, където се видя с родителите си.

"С Мария сме много близки, най-добри приятели", категоричен е Костов в отговор на въпроса дали с Бакалова са в интимна връзка. Самият той бе силно изрусен вероятно заради нова роля, в която скоро ще го видим.

"В България съм съм за ден-два да видя най-близките си. Възползвах се от пътуването си до Париж, където бях на ревю, и свободните дни, за да дойда в България след 18-месечно отсъствие. Аз съм българка, щастлива съм най-много тук."

Така Бакалова обясни изненадващата си поява в центъра на София, на ул. "Раковски", пред любимия НАТФИЗ "Кр. Сарафов". Именно там, където повече от четири години се поти на скамейките в изучаване на актьорската професия, Мария реши да се види и с любимата си преподавателка по вокално изкуство Сияна Търколева, която я държа в прегръдките си почти минута. Бакалова бе облечена в синя риза на райета, дънки с висока талия, маратонки и оригинална чанта на "Луи Вюитон". Изненадващ за познатите на актрисата е фактът, че тя е пропушила, тъй като в ръцете си талантливата бургазлийка държеше електронна цигара, от която дърпаше от време на време.

Най-актуалната българска актриса бе в България за няколко дни, след което отпътува за Кан, където преди дни бе представен филмът с нейно участие "Жените наистина плачат", режисиран от Весела Казакова и Мина Милева. Филмът е част от селекцията в конкурсната програма "Особен поглед" в 74-ото издание на филмовия фестивал в Кан "Златната палма" сред 24 конкурентни заглавия в раздела. В ролите освен трите сестри - Весела, Биляна и Екатерина Казакови, играят Йосиф Сърчаджиев и Мария Бакалова. В него актрисата си партнира и с най-добрата си приятелка - Ралица Стоянова.

"Кой родител няма да се радва на успехите на детето си? Та ние сме я чакали 15 години да се появи. Обожаваме я с баща й", споделя гордата майка на Мария - Румяна. Двамата с баща ѝ Вълчо не могат да си намерят място от щастие и непрекъснато споделят снимки на успехите на дъщеря си в нета, а те се увеличават главоломно. Преди дни стана ясно, че младата актриса е поканена да се присъедини към Академията на оскарите. Това означава, че ще има думата, когато се избират носителите на най-популярните филмови награди в света.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    23 4 Отговор
    Холивуд е пропагандата на Глобалистите..., голяма годост, няма що...
  • 2 Калоян

    22 6 Отговор
    Всекидневно се пишат статии за това момиче, днес даже две. Толкова често ни се повтаря колко е велика, накрая ще вземем да повярваме.
  • 3 Емил

    12 11 Отговор
    В България не обичаме успелите!!! Отделен въпрос какво значи "успял"! ;)
  • 4 РЕАЛИСТ

    24 5 Отговор
    Голяма актриса стана. Номинирана била за Оскар с една пародия на филм.Това прави ли я по добра от Катя Паскалева, Виолета Гиндева, Невена Коканова, Стоянка Мутафова, Пепа Николова и още и още любими български актриси, радвали ни дълги години.

    Коментиран от #16

  • 5 чаплин

    9 1 Отговор
    Ами да си го тургал случайно?Е,на Джулия Робъртс няма да ти се отвори парашута.И защо не вземеш да пратиш една в Мосфилм,ами все с Америка ги лъжеш?
  • 6 Механик

    16 6 Отговор
    Коя е тая ЗНАМЕНИТОСТ и какво е направила?
  • 7 Факти

    11 3 Отговор
    Аз па се срамувам от ма бак
  • 8 Кики

    19 2 Отговор
    Стига сте натрапвали това грозно, селско момиче и просташката му роля.
  • 9 Гостилничаря

    4 15 Отговор
    Чистокръвната българщина, личи си кога българин коментира. Няма случай нашенец да е прочул страната ни а Ганчо да не го е оплюл. Така беше и с Григор, с Димитър Маринов, с Владимир Зографски. Навсякъде по света хората уважават и се гордеят с именити сънародници, само тук не ги щат. Балкански манталитет, граден векове.....

    Коментиран от #13

  • 10 да питам

    11 1 Отговор
    Таа па коя е бе...Че те днеска сичките се едни талантливи...Мара Отварачката..Русата Златка...Черната Златка..коя от коя по-талантлива. Та пак питам- таа коя беше?
  • 11 Gost

    13 1 Отговор
    Тая сякаш е снесла златно яйце, все я хвалим, смях!
  • 12 Министър без, портфейл..!

    5 1 Отговор
    И ученика. се гордее със своя учител...!
  • 13 чаплин

    7 5 Отговор

    До коментар #9 от "Гостилничаря":

    Ами като не стават за нищо как да се гордеем с тях ако смея да запитам?

    Коментиран от #17

  • 14 Гостилничаря

    1 6 Отговор
    Ами като не ги виждаш тези неща, как да ти обясня.....?
  • 15 Като

    5 1 Отговор
    я погледна, виждам фалш (неискрена усмивка винаги) , посредственоест, грозничка си е отвсякъде погледнато, талант под въпрос. Питам се как се озова там където е в момента, просто ей така и защо ни облъчване ежедневно с информация за нея? Повечето хора не я одобряват не за друго, а защото усещат измама в цялата тази история. Ех, ако до Холивуд бяха стигнали други наши актьори, истински, заслужили, щях наистина да се гордея. С тази обаче не се.
  • 16 АУУУУУ

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "РЕАЛИСТ":

    ех какви времена бяха...... ама мноооого отдавна....... и защо никой навън не иска да чете пенсионерски сълзливи коментари и да гледа архиви от старите ленти .....лощи хора ..... гледат само това момиче...... ха ха ха
  • 17 Анджело

    2 5 Отговор

    До коментар #13 от "чаплин":

    Че ти за какво ставаш бе, световно неизвестен плювач?
  • 18 Има, един лаф

    2 0 Отговор
    Казана, дума и Богу не е угодна или,, хвърлен камък,, по простичкому казано...!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гост

    1 0 Отговор
    Май някой е минал през стаичката за превъзпитание. Как може да се разбере накриво "мога да й ръкопляскам със снизходителна усмивка"?
  • 21 Пуууу

    1 1 Отговор
    Който завижда Не вижда Гордеем се с тебе Мария
  • 22 мишо

    1 0 Отговор
    ТОВА ПЪРВЕНЮ ДАЛИ ЩЕ СТИГНЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ТОЕСТ ВЕЛИКИЯТ ТОДОР КОЛЕВ КАК МИСЛИТЕ