Необходими продукти:
4 свински пържоли от рибица
225 мл соев сос
8 тънки резена пресен джинджифил
4 скилидки чесън, пресовани
1 чаена лъжица черен пипер
100 г галета
2 супени лъжици сусам
Начин на приготвяне:
Поставете пържолите в купа със соевия сос, джинджифила, чесъна, пипера. Оваляйте добре, за да полепнат всички аромати и вкусове по месото. Охладете в хладилник за 2 часа.
Загрейте фурната на 180 градуса. В плитък съд смесете галетата със сусама. Извадете месото от маринатата. Оваляйте го добре в сместа с галетата. Подредете месото в тава за печене.
Печете за 45 минути или до златиста коричка, пише flagman.bg.
Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Този коментар е премахнат от модератор.
2 С 10 ръце
17:04 21.07.2021
3 6483
17:17 21.07.2021
4 Шпекуф салам в мръсен ц.. шкаф
17:23 21.07.2021
5 антрашпиц
23:00 21.07.2021
6 антрашпиц
23:01 21.07.2021
7 ПРАВОПИСА
09:53 22.07.2021