Last news in Fakti

4 Август, 2021 19:54 3 721 5

Кейти Пери и Орландо Блум отмарят на яхта край о. Капри (СНИМКИ)

  • кейти пери-
  • орландо блум-
  • дъщеря-
  • почивка-
  • остров-
  • яхта-
  • лято

Звездите бяха придружени от малката си дъщеричка Дейзи

Кейти Пери и Орландо Блум отмарят на яхта край о. Капри (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Кейти Пери и Орландо Блум бяха снимани да се забавляват, както и да си разменят ласки на луксозна яхта край италианския остров Капри, където в момента почиват още Дженифър Лопес и Бен Афлек, както и Мария Бакалова, която замина за дестинацията преди броени дни. На изображенията, заснети от папараци, които вече се разпространяват в интернет пространството, двамата не спират да се прегръщат и целуват на борда на плавателния съд. Пери (36 г.) е с цял кафяв бански, а Блум (44 г.) с червени шорти.

На кадрите се вижда, че те решават да охладят страстите, като първо актьорът от "Карибски пирати" скача във водата, а малко по-късно същото прави и любимата му, следвайки го.

С тях са и едногодишната им дъщеря Дейзи, майката на изпълнителката, както и приятели на звездната двойка, споделящи слънчевата им ваканция, която, съдейки по доброто настроение, изпълващо фотографиите, надали ще приключи скоро.

В последните месеци Кейти Пери и Орландо Блум се наслаждават на лятото, бягайки далеч от обичайните си ангажименти в Съединените щати. След като звездата от големия екран приключи работата си по анимационния сериал "Принцът", в който озвучава героя на принц Хари, той разполага с достатъчно свободно време да обикаля Европа в компанията на своите близки. Както всъщност прави в момента.

Първоначално Блум и Пери започнаха да излизат заедно през 2016 г., но малко след това прекратиха връзката си, припомня БТА. Двамата възобновиха отношенията си през февруари 2018 г., а 12 месеца по-късно обявиха годежа си. Преди година Пери и Блум станаха родители на малката Дейзи, която е първо дете за всеки един от тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    6 1 Отговор
    Пуснала соските:)
  • 2 бай пешо

    3 0 Отговор
    НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ...толкова а нямат пари за хотел
  • 3 Ръмпези

    9 1 Отговор
    КЕЙТИ ПЕРИ АКО СКОРО НЕ СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ, ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА ОТБЛЪСКВАЩА СТАРИЦА...ДАНО ДА НЕ СЪМ ПРАВ...
  • 4 †††

    0 3 Отговор
    Това най-вероятно са зомбирани хора обработени по проект Монарх.
  • 5 Нищо не знам

    2 0 Отговор
    "първо дете за всеки от тях" - глупости я пак проверете
    Орландо Блум има син от Миранда Кер