Last news in Fakti

30 Август, 2011 16:03 1 139 0

Арестуваха чичото на Барак Обама

  • обама-
  • чичото на барак обама

Концентрацията на алкохол в кръвта на 67-годишния мъж се оказала два пъти повече от допустимата

Омар Онянго Обама, който е чичо на американския президент Барак Обама, бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние. Онянго Обама отрича обвиненията и дори заплашил, че ще се обади в Белия дом, за да го пуснат под гаранция, предаде Би Би Си. 67-годишният мъж бил спрян от органите на реда в щата Масачузетс.


Кениецът, който е половин брат на починалия баща на Барак Обама, криволичил на пътя, подминал знак за стоп и почти ударил полицейска кола близо до град Бостън. Полицаят, който го спрял, твърди, че Обама фъфлел и не можел да говори добре. Мъжът поискал да се обади в Белия дом, когато го отвели в ареста.

Концентрацията на алкохол в кръвта на Омар се оказала два пъти повече от допустимата. Освен това в хода на разследването се оказало, че Онянго няма право да пребивава на територията на САЩ. Барак Обама споменава в книгата си "Мечтите на моя баща" (1995), че "чичо Омар дойде в Америка преди 25 г."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА