25 Ноември, 2017 14:58 2 134 5

Щерката на Обама награби британец (СНИМКА)

  • британец-
  • целувки-
  • малия-
  • обама

Малия и младежът Рори показали близост на футболен мач

Най-голямата дъщеря на Барак Обама –19-годишната Малия бе забелязана да се целува с британски студент по време на футболен мач на Харвард-Йейл, съобщава DailyMail.

Рори Фаркуърсън учил в едно от най-престижните училища в Англия преди да продължи обучението си в Бръшляновата лига, където следва втора година. Рори е бил председател на ученическия съвет на училището Ръгби, което по престиж отстъпва само на Итън и Хароу. Във Великобритания обикновено това е ученикът с най-добър успех и социални умения за годината. Той се избира от директора. Таксата за училището Ръгби е 32 000 британски лири за година (42 500 щатски долара.)

Рори, който също е на 19 години, бе сниман да се целува с Малия, а кадрите обиколиха социалните мрежи. Не се знае как би реагирал на връзката Обама, който е с кенийски корени. Неговият дядо е бил част от движението за независимост на нацията срещу британските колониални власти.

Събитията стават около 50-те години на миналия век, а някои твърдят, че е измъчван от тях, когато е бил лишен от свобода.

Младежът все пак има шанс да получи одобрението на Барак Обама, тъй като се знае, че обича спорта, тренира футбол и е избран за наставник на студентите. Също така се интересува от мениджмънт, подобно на баща си Чарлз – директор на група за управление на инвестиционен фонд в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    20 6 Отговор
    Абе какво сте си заровили нахалните папарашки носове в личния живот на децата на известни личности- оставете ги намира! Да се целуват- лошо няма- целуват се момче и момиче, връстници, на по 19 години! Какво лошо, ненормално или неморално виждате в това?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гари Купър

    10 9 Отговор
    Обамата е най-големият масов убиец след Хитлер, чиста и проста статистика

    Коментиран от #4

  • 4 Брат ми

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Гари Купър":

    Сталин е избил повече и от двамата.

    Коментиран от #5

  • 5 345

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Брат ми":

    Не е вярно, това е западна пропаганада, според самите руснаци става дума за около милион, но все пак и те самите не знаят, това е болшевишка пропаганда, за какво му е на Сталин да избива народа си ?