Last news in Fakti

8 Август, 2021 18:27 4 408 15

Сара Джесика Паркър и Крис Нот се събраха

  • сексът и градът-
  • сара джесика паркър-
  • крис нот-
  • актьори-
  • сериал

Сериалът продължава, а Кари определено нажежи феновете

Актьорите Сара Джесика Паркър и Крис Нот споделиха романтична снимка в инстаграм. В хитовия сериал „Сексът и градът“ тя е Кари, той е Тузара - най-голямата ѝ любов. След няколко раздели и събирания двамата се ожениха в края на сериала.

„Тези двамата - написа Сара Джесика Паркър. - Обзалагам се, че ще останат до късно тази вечер.“

Фенките на сериала се чудят какво се случва между двамата герои. Той продължава с нови 10 епизода 16 години след края си под друго заглавие "И просто така" ("And Just Like That"), пише 24часа. Доскоро се знаеше, че Крис Нот няма да участва, защото е зает с друга поредица. В новите серии ще се появи Ейдън, който бе втората голяма любов на водещата своя собствена рубрика във вестник "New York Star" Кари Брадшоу.

Актьорът Джон Корбет потвърди, че ще се включи в продукцията, като уточни, че ролята му не е второстепенна. Той беше годеник на Кари между 2000 г. и 2003 г. Участието на Крис Нот беше под въпрос, първоначално излезе информация, че той няма да застане пред камера, но после продуцентите обявиха, че все пак са успели да се договорят.

Папарашки снимки показват, че Тузара вече снима сцени. Остава обаче въпросът дали не се появява епизодично, за да се вържат сюжетите. Твърди се, че Кари вече се е развела с него, защото не я разбира. В общо 10 епизода, всеки от които ще бъде по половин час, "И просто така" ще разкаже за все така близкото приятелство между Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк, които живеят в Манхатън.

Създателите на сериала продължават да държат в тайна датата на неговата премиера, а освен това още не издават подробности около промените, които са настъпили в живота на основните персонажите през годините. Те са на 50+, на колкото са и актрисите.

Оригиналните епизоди на „Сексът и градът“ приключиха през 2004 г. Той беше последван от два пълнометражни филма, последният от които излезе през 2010 г. След това изглеждаше, че историята на четирите приятелки от Ню Йорк е приключила, защото не всички актриси искаха да се върнат в ролите си. В започналите снимки със сигурност няма да има нито една сцена с актрисата Ким Катрал.

Тя отказа да се снима във филма, така че историята ще продължи без четвъртата приятелка - сексуалната хищница Саманта. Предполага се, че първият епизод ще започне с погребението ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5ку

    14 1 Отговор
    Коньове . Кон, бе, Кон.
  • 2 Голяма

    14 1 Отговор
    "красавица" !
  • 3 Лют сос

    8 0 Отговор
    Празни кофи, па тропат като пожарникарска камбана в горещо лято...
  • 4 Пурко

    13 1 Отговор
    Ким отказа да се снима защото според нея сериала е прецакал личния й живот многократно и в пъти! Всички мъже си мислят че в живота е такава като в сериала и от там тя е нещастна и неразбрана в любовните си връзки и проклина деня в който е приела ролята на Саманта!

    Коментиран от #12

  • 5 Лорд Минчу

    14 4 Отговор
    Доста е грозничка горката с една дума "скоба", но пък дава нереални очаквания и фантазии на милиони, милиони жени по света и затова и този глупав сериал има такава гледаемост !

    Коментиран от #8

  • 6 Кака Сийка

    11 4 Отговор
    Много грозно туй нещо, какиното!
  • 7 Красива

    4 7 Отговор
    еврейка .
  • 8 СПОКО ТОЗИ СЕРИАЛ

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Лорд Минчу":

    Е СНИМАН НА „ЗЕЛЕН ЕКРАН”,ЕДИНСТВЕНИТЕ РЕАЛНИ ФИЛМИ СА ЯПОНСКИТЕ ПО.НО АНИМЕ🎨🎨👬👬👭👫
  • 9 Антонио ресио

    1 1 Отговор
    В една серия пръдн@ рано сабахлян ....
  • 10 ААА СМЯХ

    2 1 Отговор
    ами как, ами кога, ами защо...на тези въпроси чаксаме отговор...ИНАЧЕ много важно дали са се или не са...
  • 11 Готин Джендър

    8 1 Отговор
    Без Саманта няма да е същото. А тия двамата мъже актьори, винаги са ми били дразнещи и досадни - нито са хубави, нито могат да играят.
  • 12 Готин Джендър

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пурко":

    Не ми се вярва. Ким стана известна именна като разкрепостената Саманта. Даже след това направи документален филм за секса през хилядолетията, така че само печели от тази роля. Най вероятно са и отказали хонорара който е поискала.
  • 13 Lina

    5 2 Отговор
    Един филм, който не трябваше да бъде продължаван- нито на голям екран , нито никога ! Някак си - гризно е( буквално) да се гледат опитите на 57 г кари с перо в косата , паирджийски дрешки да плаче за тузара. Най - правилна е реакцията на Ким ,която на 60 + отказва да се прави на безгрижна с.ексмашина. Тя казва, че е ориключила с въпросната роля още преди 2 рия филм. С ангажимента си е приключила и Патриша Фийлд, с което модата официално напуска този реюниън и от там се появяват ужасни модни решения, неподхидящи за жени 50+. Лутане с пера в косите и едно отпаяние, напомнящо ни , че всички сме остарели. Някои като карито доста
  • 14 Юдейката е

    7 1 Отговор
    ...орел с ориз!!! По-грозна и кокалеста "жена" рядко може да се види на голям екран...ама нали е от юдите е мноооого убава...
  • 15 гражданин 0

    5 1 Отговор
    Саманта ми е любимката, така че май ще пропусна този сериал.