Last news in Fakti

26 Февруари, 2013 13:53 2 477 1

Алисия: Писна ми от войни с Николета

  • алисия-
  • николета лозанова-
  • валери божинов-
  • ники михайлов

В студиото на Гала, певицата заяви,  че е заровила всички томахавки и не иска повече да участва в битки с Николета Лозанова.

"От моя страна няма никакво напрежение. Всякакви томахавки са заровени и аз не искам да участвам във всякакъв род битки и войни, но за мое съжаление те продължават", твърди Алисия.

"В началото много ми тежаха клюките по мой адрес и много се впрягах, но с времето се научих да запазвам спокойствие", обясни певицата.

Алисия сподели и за любовта си към Ники Михайлов, който непрекъснато й прави хубави жестове и показва, че тя е най-важната жена за него. Тя се радва най-вече, че той е успял да се сприятели със сина й.

Поп фолк изпълнителката  смята, че Валери Божинов не присъства активно в живота на малкия Валерко.

"Разбираемо е, той е далеч, има си друго семейство и връзката не е такава, каквато трябва да бъде.", допълни Алисия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ............

    1 0 Отговор
    Излез на протест.