Last news in Fakti

11 Август, 2021 13:56 5 920 6

Звезда от "Женени с деца" обяви, че страда от множествена склероза

  • множествена склероза-
  • актриса-
  • кристина апългейт

Това не е първият здравен проблем, с който се сблъсква актрисата

Звезда от "Женени с деца" обяви, че страда от множествена склероза - 1
Снимка: shutterstock

Актрисата Кристина Апългейт обяви, че е диагностицирана с множествена склероза.

Звездата от култовия сериал "Женени с деца" съобщи новината на своите фенове с пост в Туитър. "Здравейте, приятели. Преди няколко месеца ми беше поставена диагноза множествена склероза", написа 49-годишната актриса.

"Това е едно странно пътешествие за мен. Но, получих голяма подкрепа от хора, които страдат от същото заболяване. Изминах наистина труден път. Но, както добре знаем, пътят не спира до тук. Поне не и докато някой негодник не го блокира", споделя още Апългейт. Това не е първият здравен проблем, с който се сблъсква звездата - през 2008 тя си прави двойна мастектомия, след като е диагностицирана с рак на гърдата.

Освен Кристина Апългей, Селма Блеър, Джейми-Лин Сиглър и Джак Осборн същото са сред известните личности, диагностицирани с множествена склероза.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чаршаф бабаит

    2 8 Отговор
    Сериозно, да яде само животинска мазна храна, сланина, бекон и т. н
  • 2 Ал Бънди

    20 1 Отговор
    . "Чакай малко! Моята красива дъщеря с мозък на плодова муха е изкарала 1000 долара за три вечери?!
    Трябва ли да се притеснявам?"-Ал Бънди 🤣🤣🤣
    Жалко за актрисата дето игра Кели в сериала, добра е!
  • 3 Гост

    20 0 Отговор
    Дано се излекува жената,добра актриса,скоро гледах "ваканцията" с нейно участие, много смешен филм
  • 4 Гост

    23 0 Отговор
    "Звезда от Женени с деца"?!?!?!?! Това е Кристина Апългейт!!!! Името й е достатъчно, за да се знае коя е, стига да не си расъл в айфона жендр. Дано се пребори, жената!
  • 5 киноманът

    4 1 Отговор
    Една от най-добрите холивудски актриси. С удоволствие си гледам и досега сериите на ''Женени с деца;;, култов сериал от времената, когато в Америка се правеше кино. От този сериал изгря и звездата и..;.подкрепа за Кели Бънди..живота сега започва, Кели...
  • 6 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Не ги разбирам тези медицини, но ако някой е по-напред с материала, нека обясни: Каква е разликата в симптомите на множествената склероза и СПИН-а. Вече имам загубени познати и с двете диагнози. В заключителната фаза видими разлики не забелязах......