Last news in Fakti

12 Август, 2021 22:30 10 347 9

Зодиите, които никога не прощават

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • прошка-
  • обида-
  • отмъщение-
  • отмъстителен

Тези зодиакални знаци никога не забравят и не преглъщат обидата

Зодиите, които никога не прощават - 1
Снимка: Shutterstock

Има хора, които не могат да „преглътнат“ обидата и никога няма да простят предателството. Най-често те са представители от следните трите знака на зодиака: Телец, Близнаци и Водолей, пише iwoman.bg.

Ако сред вашите приятели и познати има представители на тези зодии, препоръчваме ви да не влизате в конфликт с тях и да бъдете много внимателни с думите си. Те много рядко прощават и дори са склонни да си отмъщават.

Телец

Телецът не понася обиди и предателства. Повечето от представителите на тази зодия се притесняват от факта, че някой ще разкрие тайните им. Те също така се страхуват от измами, особено в личния си живот. Представителите на тази зодия не прощават на тези, които играят срещу тях и ги мамят. Дори и ако се извините и се разкаете, комуникацията помежду ви може да спре веднъж завинаги.

Ако имате конфликт с Телец и съжалявате за това, което сте направили, астролозите препоръчват да проведете разговор от сърце. Изразете ясно своите мисли и чувства. Трябва да сте искрени и да обещаете, че никога повече няма да направите това, което го е наранило.

Близнаци

Родените под този знак ревниво пазят егото си. Ако някой ги предаде, Близнаците стават напълно различни хора, в които не могат да открият бившите си познати. Най-вече те не търпят предателство в семейството. В никакъв случай не прощават на половинките си, ако ги излъжат или предадат.

Необходимо е време, за да получите прошка от Близнаци. За да може представителят на тази зодия да ви прости, вършете добри дела, споделяйте ги и всеки път давайте дума, че никога повече няма да направите тези грешки.

Водолей

Представителите на този знак, както никой друг, обичат справедливостта. Те се борят за нея и се опитват да бъдат мили и честни с другите. Всъщност Водолеите живеят за справедливост, което може да изглежда непосилно.

Водолеите не прекъсват контакта с тези, които са ги предали напълно и завинаги, но отношението им коренно се променя. Много често Водолеят може да спре комуникацията с вас за определено време.

Ще е нужно много търпение, за да се промени и да ви прости. Отношенията може да се подобрят чак след месеци или години. Водолеите много трудно могат да си върнат доверието в хората, които някога са ги предавали. Затова е по-добре да не им давате повод за разочарование.

Ако не сте обидили умишлено някого, тогава ще ви е по-лесно да сключите мир, ако искрено признаете грешката си. Спазвайки този модел на поведение, никога няма да загубите приятелите си.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виталия

    6 11 Отговор
    Запомнете, че телец по истинския хороскоп е от 19.05. до 20.06. И да такива са, както е описано. За мой късмет никога не съм заставала срещу taurus-телец, няма и да го направя понеже съм овен. А Бърборко и Радев не ги бройте, че това не са им реалните дати!

    Коментиран от #2

  • 2 Скорпион

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Виталия":

    Дреме ти рунтавата овенска слива 😁

    Коментиран от #3

  • 3 Виталия

    3 9 Отговор

    До коментар #2 от "Скорпион":

    26.10 е везни! Но 26.05.си е Телец както и да го смятам. Скорпион само!!! от 21.11. до 30.11 истинския хороскоп!
  • 4 Рошко

    4 0 Отговор
    Фотото кърти пак все едно вика @@а се и в ушите
  • 5 Ха така

    6 3 Отговор
    Ами ,по- добре да си нямате работа с Телеца,защото е злопаметен и отмъщава при всеки удобен момент,тежко му на всеки,който го е наранил!

    Коментиран от #8

  • 6 sdf

    11 2 Отговор
    Класацията ви е непълна! А къде са Козирог, Скорпион и Рак? Този, който е правил тази класация и представа си няма на какво са способни тези зодии!

    Коментиран от #7

  • 7 Виталия

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "sdf":

    По истински не по написаните им данни баретите Георги Георгиев-Индианеца беше Козирог, а Герман Винокуров беше Рак. Карамански пък беше Скорпион. Определено имам представа на какво са способни тези зодии.
  • 8 He е точно така

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ха така":

    Не прощават,но няма да отмъстят.Това е под тяхното ниво.Който ги има за приятел би трябвало да е благодарен.
  • 9 Гост

    2 1 Отговор
    Ако не прощаваш, как очакваш да ти бъде простено?