Last news in Fakti

14 Август, 2021 20:37 3 538 9

Барбара Стрейзънд можела да бъде първата принцеса от еврейски произход

  • барбара стрейзънд-
  • принц чарлз-
  • принцеса-
  • еврейски произход

"Чарлз дойде в студиото и му предложих чай. Помислих, че охраната ще се притесни дали няма отрова, но те не реагираха“, разказва носителката на две награди "Оскар", която днес е на 79 г.

Барбара Стрейзънд можела да бъде първата принцеса от еврейски произход - 1
Снимкa: Shutterstock

В началото на юли принц Чарлз сподели пред лондонския вестник Times, че на младини е намирал Барбара Стрейзънд за „ослепителна“. Сега певицата и актриса върна комплимента и разкри пред Ай Ти Ви интересни детайли от първите срещи между двамата, съобщи БТВ.

„През 1974 г. записвах нова песен в Сан Диего, когато той помоли за среща“ – споделя звездата. По това време тя е на 32 г., а Чарлз е на 26 г. и служи в кралския военно-морски флот. „Чарлз дойде в студиото и му предложих чай. Помислих, че охраната ще се притесни дали няма отрова, но те не реагираха“ – разказва носителката на две награди "Оскар", която днес е на 79 г..

„От този момент нататък станахме приятели и аз обичах да прекарвам време в кралските градини в Хайгроув, където участвах в благотворителни събития“ – допълва тя. При един от своите престои в Лондон тя забелязва в хотелската стая на своя асистент букет цветя. На въпроса кой ги е изпратил, той отговаря „Един фен на име Чарлз“.

Певицата веднага разпознава върху бележката печата на принца. Прави ѝ впечатление също, че букетът не изглежда като от цветарски магазин, а като набран съвсем скоро от градина. Барбара Стрейзънд уточнява, че контактите ѝ с Чарлз са били преди той да срещне Даяна.

„Когато той дойде да гледа моето шоу, на сцената си помислих, че ако изиграя правилно картите си, мога да стана първата принцеса от еврейски произход“ – признава певицата колкото на шега, толкова и сериозно.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Вълкът

    4 1 Отговор
    Щеше скоропостижно да се спомине милата. Нямаше да качат къщата ѝ в Гугъл и след това да напишат песен за нея. Която е по-добра от всички нейни песни:
  • 2 Еееее

    13 0 Отговор
    Сега си имат еврейка , Кейт !
  • 3 ТаУмВзе

    9 1 Отговор
    Що пишете глупости? Савската царица е еврейка.
  • 4 кайлъка

    3 1 Отговор
    Менахем Бегин Коен е от Плевен,или поне жена му е от там!

    Коментиран от #7

  • 5 Интересна беше

    9 2 Отговор
    Но чак сега разбрах, че е еврейка....!

    Коментиран от #9

  • 6 Леле,леле

    23 1 Отговор
    Толкова е ослепителна,че по-скоро ще стане булка на Алф !
  • 7 Язе

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "кайлъка":

    Менахем Бегин, некултурнико е роден в град Брест днешна Беларус!!!
  • 8 кочо

    1 0 Отговор
    КАРЛ МАРКС Е ЕВРЕИН-ЛЕВИ.
  • 9 Данчо

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Интересна беше":

    Ти сляп/а ли си! По носа ще ги познаеш! Имат и други антропологични особености, но се измислиха план и се омешиха с тотално прости гои и сега е малко по-трудно да ги разпознаеш. Разпознаваеми са, винаги ще бъдат, но е по-трудно, и НАПРАЗВАТ всеки, който ги разпознае!