Last news in Fakti

17 Август, 2021 13:26 4 926 22

Как да се предпазите от женкари

  • статуя-
  • афродита-
  • бийтълс-
  • beatles

Психологът и експерт по връзките Ярослав Самойлов разказва за кои „симптоми“ да следите

Как да се предпазите от женкари - 1
Снимкa: Shutterstock

Много жени поне веднъж в живота си са попадали на женкар. За да различите съмнителния герой от искрено обичащия мъж, трябва внимателно да наблюдавате всичките му действия. Психологът и експерт по връзките Ярослав Самойлов разказва за кои „симптоми“ да следите.

Прекомерна самоувереност

Нека бъдем честни: когато се среща с момиче, което харесва, всеки мъж се притеснява. И само женкарят се държи спокойно и невъздържано. По принцип не го интересува кой ще добави към списъка му с победи днес: вие или вашата приятелка. Той е отворен за нови връзки и не е фиксиран върху един човек. Ако приспособлението не работи с една, той ще намери друга жертва, но няма да се прибере сам, пише flagman.bg.

Поведение

Той може да бъде романтичен, понякога дори сладко-захарен или може да се държи като брутален алфа мъж. Лесно променя тактиката на поведение, защото той отлично вижда кой типаж ви допада повече. Комплименти, умни фрази (понякога научени наизуст), стихове, шеги, забавни истории. Ако се поддадете на влиянието му, той бързо щраква капана. Жертвата е намерена, време е да преминем към по-упорити действия. Той ще седне на вашата маса без проблеми, ще ви предложи питие, танци, ще продължите вечерта в къщата си … Нормалният мъж не смее веднага да пренесе отношенията в хоризонтална равнина, но за Казанова това не е проблем.

Външен вид

Женкарите внимателно подбират гардероба си и се грижат за себе си почти до степен на фанатизъм. Скъпи аксесоари, стилно облекло, модерен външен вид (понякога шокиращ). Цялата му поява крещи: „Обърнете ми внимание“. И така на всяка среща. Схемата, според която повечето мъже действат „Измих се, сресах косата си – вече съм красив“, не е характерна за мъжът – женкар.

Разстояние

Мъжът – женкар се опитва по всякакъв възможен начин да наруши личните граници на жената. Има общоприето приятелско разстояние – 45-50 см, което не е препоръчително да се нарушава на първата среща. Но женкарят се опитва по всякакъв възможен начин да поддържа телесен контакт: хваща дамата за ръка, докосва косата, раменете, врата, бедрата. Той иска да я завлече в леглото още същата вечер – и не крие особено желанията си. И много жени харесват този пряк, „мъжки“ подход.

Не помни имена

Ще забележите това, ако дори се стигне до втората среща. “Коте”, “любима”, “красавице” – този мъж ще нарича жената по всякакъв начин, само не по име. Той може просто да не го помни.

Флиртува

И не само с вас. Той лесно ще намери комплимент за вашата приятелка, майка (ако му покажете снимка) и минаваща сервитьорка. Освен това фразите са откровено празни, но по някаква причина работят. „Ти си богиня“, „Ти си като разцъфнала пъпка“, „Ароматът на твоя парфюм събужда желание“.

Той решава всичко

По кое време да се срещнете, кога да ти се обади, къде да отидете след среща. Той дори може да ви посъветва каква рокля да облечете. Но опитите да промените мястото или часа на срещата ще бъдат приети студено и без ентусиазъм.

Той лесно води жената до откровеност

И той засяга най-проблемните теми: връзки, бивши гаджета, интимни предпочитания и др. Не се интересува от темите за любимото ви куче или успешно пазаруване. Женкарят се нуждае от истински болкови точки за манипулация – той ги търси дълго и упорито. Но самият той избягва откровени въпроси. На въпрос защо е самотен, в 90 от 100 случая той ще отговори: „Все още търся единствената“. Женкарят знае, че една жена ще хареса такъв отговор повече от „Не искам да се обвързвам, харесвам ласки в леглото без задължение“.

Ако доловите един или няколко от изброените “симптоми”, заобикаляйте такъв мъж от далече, защото той няма да ви донесе нищо друго, освен разочарование, съветва дамите Ярослав Самойлов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    15 2 Отговор
    Пуснете си мустаци и други храсталаци за предпазване. :D
  • 2 женска страна

    4 0 Отговор
    ... съветва дамите Ярослав Самойлов.
  • 3 Лорд Минчу

    19 1 Отговор
    Какво си мислила кокошката, докато я гонел петела:
    "Дали не бягам прекалено бързо?!?"
  • 4 Яре

    13 0 Отговор
    Ярослав да не е педал, че знае как се държи мъжът женкар, или просто изброява всичко възможно в тази статия
  • 5 Зззззз

    14 1 Отговор
    Редовно посещавайте гейпаради. Намерете си приятелка лесбийка.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Скорпион

    10 1 Отговор
    Моля не слагай етикет,, женкар"на мъж който знае какво иска!!! Сигурно твоя мъж ти си го свалкала!
  • 8 Джендърмерист

    9 0 Отговор
    Кажете им че сте факсинирана и те ще избягат като вируси.
  • 9 Диана

    4 3 Отговор
    Женкарите ги надушвам отдалеч, и няма шанс да минат при мен, макар, че мои приятелки си падат точно по този тип мъже. И после ближат рани, или са се почувствали използвани.

    Коментиран от #13

  • 10 Гост

    7 0 Отговор
    Пазете се от женкари. Така най-вероятно ще се сдобиете с някой мамин лиКльо.
  • 11 Коча

    7 0 Отговор
    То и жени има такива, тях как да ги познаваме? Моля, открехнете и нас, кочовете, че не можем да разберем кога на една жена само й се драска и кога само й се фраска.
  • 12 ТаняКоева

    6 2 Отговор
    Е пазете се от тия, от ония - ми то не останаха мъже, бе...Айде стига вече с тъпизми. Мисирките само им дай да преписват клишета от Космополитън и други бози.
  • 13 Диан

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Диана":

    И за теб има тип-лольовци
  • 14 Има ги всекви

    2 0 Отговор
    Мдам, имах един случай с един масажист! Той се слагаше на всичките си клиенти, като казвам клиенти имам впредвид и двата пола! Не го интересуваше на колко са години, телосложение, дали са грозни или красиви! Слагаше се на ред, важно да бъдат нови! Когато клиента се задържи повече от месец и му омръзваше! Искаше нови да им се слага! Ненормална работа! Направо е за людница! Не подозирах, че има толкова ненормални хора, уж на пръв поглед нормален! Определено трябва да му се забрани да работи с хора!

    Коментиран от #20

  • 15 баба

    5 0 Отговор
    Все пак женкарите са за предпочитане. Те поне харесват жени.
    А какво харесват мъжкарите?
  • 16 Наску диаманда

    2 0 Отговор
    Хахаха.... женкари....отнове вицове..!
  • 17 Калинката

    1 1 Отговор
    Когато съм с гащи от понеделник, а днес вече е петък, така няма опасност.
  • 18 Пеко Таков

    4 0 Отговор
    От всичко написано,жените могат да си направят извод,че мъжете които не са женкари,трябва да бъдат притеснителни,недодялани,скучни дървеняци,които мълчат като пукали и не могат да сглобят едно просто изречение.Освен това е плюс ако са облечени с дрипи от "Мания" и точат лиги от разстояние,без да се доближават до вас,по-близо от съседната маса.Също така е добре да не флиртува с вас,но да се бръща по име-например "Гинче",разбира се без да става ясно как сте успели да стигнете до втора среща,като се има предвид всичко изброено до тук.При положение че го попитате какво да облечете,ако му е все тая,значи не е женкар,а държи на вас,независимо че каквото и да облечете на нищо не приличате.И за финал,ако не се интересува от личният ви живот,но живо го интересува какви парцали сте си купили от мола и кои храсти е препикал любимият ви помияр,значи е сериозен в чувствата си към вас.
  • 19 мечо

    1 0 Отговор
    то нашти мъжи повичиту са нъ другия третуаръ
  • 20 клуб 1

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Има ги всекви":

    Не е луд, това отклонение се нарича ''Хиперсексуалност'' постоянна нужда от сексуална близост и контакт ! Четох статия на тази тема в сериозно английско списание и се споменаваше че, много дами също страдат от това отклонение и дори по-голямата част от засегнатите в днешно време са жени !
  • 21 Чикаго

    3 0 Отговор
    Честно, не виждам кое е лошото в това и защо се представя като такова !!! Все още... казвам ''все още'' е прието мъжът да прави първата крачка, от него и жените и изобщо обществото очаква да направи това ! В противен случай Той е ; ...обратен, женчо, гей, мухльо, льолю, шматка, смотаняк, с малка п.шка, комплексар, не чуваш петлите, надут пуяк с високо самочувствие, импотентен, джендър и т.н и т.н ...нали е така дами ?
    Всички и мъжете и жените мислиме и очакваме ''заварката'' да се случи, защото това е единственото ''физиологично'' удоволствие дадено от природата на човека, имаме нужда хората и мъжете и жените да привличаме и да сме привлечени защото това е живота ! Всеки пол и всеки индивид си е изградил така наречената ''тактика или хитринка'' мъжете (по горе беше описана една от тях ) и жените използуват ; било определени жестове, било маниери, държане на тялото, поглед, аксесоари, кръстосване на крака, походка, изтъкване на бюст, комплименти, гримове, прически, аксесоари и т.н. ...виждате ли !!!
    Оставете и престанете да учите и да казвате на хората какво да правят...то за това светът се изроди ,правим жените мъже, а пък от мъжете джендъри, защото все се месим в естественото !
    По скоро ми е интересно да разбера ''психологът'' Ярослав Самоилов семеен ли е, от какъв пол е половинката му и как е подходил той или как са подходили тя/той към него ???
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.