Last news in Fakti

1 Март, 2013 12:05 4 517 15

Мишо Шамара възпя протестите (видео)

  • мишо шамара-
  • певец-
  • песен-
  • свобода

Рапърът обяви, че е създал химн на протестите. Парчето е със заглавие „Свобода".

Биг Ша заяви на пресконференция, че е убеден, че ще влезе в парламента.

Той обеща да „рита в кокалчетата всеки, който иска да предаде народа си, да обслужва нечии интереси или да си пълни собствената гуша".

„Изтърканите лица в политиката изгубиха доверие, институциите изгубиха доверие, прокуратурата, полицията отдавна покровителстват мафията", каза той, цитиран от БГНЕС.

„Падайки от власт, той прехвърля вината на най-близките си. Той обвини Дянков. „Ако падам аз, пада цялата държава, ако печеля, печеля само аз" - това е неговото мото. Ако вярвате в каузите на Апостола, 100 % не гласувайте за ГЕРБ. С месии няма да се оправим. Дори, когато падна от власт, Бойко си плати на пионките да дойдат и да му ръкопляскат. Аз ако бях на негово място, щях да сезирам прокуратурата срещу себе си, за да си изчистя името. „Нали си толкова отговорен и невинен", добави Шамара.

"Думите са по-силни от оръжията", каза още той, заявявайки желанието си да се бори за справедливост.

Рапърът разкри още, че заедно с хора от IT-бизнеса, създава група за публичен натиск „Ненасилие и мирна съпротива". Нейната цел освен защита на правата на гражданите е и участие в политиката.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван ритника

    1 1 Отговор
    За тоя марамунгел дето се тика кърето не му е мястото-само еди здрав ритник.Депутат-че той гащите си не може да обуе и две думи смислени на кръст да каже.
  • 2 парата е майката

    0 0 Отговор
    (y)
  • 3 СЕРГЕЙ МЕСТАН

    1 0 Отговор
    Аман от палячовци
  • 4 големиМъже

    1 0 Отговор
    Тоя ли ще ни оправя бе? Дето пее в безмислените си песни бялото щял да го шмърка,зеленото да го пуши , а червеното било кисел м..зис ?!?!?!? Пълна подигравка с най-святият символ на България това ако го чуе точно Левски или които и да е от революционерите ще го разчекнат на момента !! А сега дава акъл все едно че е някой.. изпял 3 безмислени песни на кръст и се прави на гангстер за това че е живял в панелен блок :Х
  • 5 Димитър Димитров

    1 2 Отговор
    Пълен Охлюв! Нашмъркан тарикат си ти Мишо
  • 6 Дедовия

    0 1 Отговор
    След мажоритарни избори, в парламента ще влязат най - богатите и най - безкрупулните рептили - следва емиграция на 90% от българите, а Ша, ша им д.ха
  • 7 $$$

    1 1 Отговор
    Жалко за България, чака ни приказката за ония дето щели да го "Бесят" но казали да го свалят от бесилото, и човека се зарадвал, и Цар-я рекъл, да го "Набучат на кол" Ако не искаме това да стане, трябва да си вдигнем задниците на 12-ти май и да гласуваме всички! Или да стачкуваме! Но не за мутрите.... а за народа за самите нас!
  • 8 Emil

    1 2 Отговор
    Такива са протестиращите, такъв им е и "поетът"! Тежко и горко на България с тези лумпени!
  • 9 Добри

    1 2 Отговор
    Този варненски наркоман се опитва да извлече полза от протестите.
  • 10 Г.от БЪЛГАРИЯ

    1 1 Отговор
    Песента е Брилянтна,а дано се опряват нещата малко....с тия протести
  • 11 1111

    1 1 Отговор
    Продавача на дрехи реши,че трябва да извлече дивиденти като плюе правителството,а то защо било,ами защото някой в тази държава му каза,че няма как да си прави каквото иска и както иска!
    Същия този смехурко преди време в неговата дискотека продаваше на 12-13 годишни деца алкохол и го бяха спипали няколко пъти,а тогава да каже как се измъкна и как продължи да работи дискотеката след като по закон това не би трябвало да е така,мишока е кихнал под масата и всичко е било ОК,но тогава не му се чуваше гласът,а сега реве,че някой му държал сметка,ами ще ти държат сметка разбира се,кой си ти за да не ти се държи сметка?! Тоя е просто един мислещ,че още живее в началото на 90-те години!
  • 12 gnida

    1 0 Отговор
    Ей , ша -то имал принципи.Не мога да повярвам.Ако този влезе в парламента ще си скъсам личната карта и ще кандидатствам за друго гражданство.Иначе усещам очертаващият се сблъсък-Веско Потта vs Биг Ша.
  • 13 пенчо

    0 0 Отговор
    Мишока-депутат?По-добре черната Златка!
  • 14 бат' Гошо

    0 0 Отговор
    Мишока е абсолютен ид..т и цяла Варна го знае!
  • 15 123-a

    0 0 Отговор
    ТОЯ - ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА -- ЧЕ Е АБСОЛЮТЕН - С М Е Ш Н И К -