Last news in Fakti

25 Август, 2021 13:58 2 467 3

Селена Гомес направи признание за детската слава

  • селена гомес-
  • признание-
  • психично здраве-
  • социална мрежа-
  • ранна слава-
  • холивуд-
  • дете звезда

Славата, дошла при Гомес още като дете, е нанесла големи вреди върху психическото ѝ здраве

Селена Гомес направи признание за детската слава - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Селена Гомес е звездата, която не крие проблемите си от миналото, предизвикани от славата, придобита като дете и всички последици, които идват с нея. "Гнусях се от себе си", признава тя. В период от няколко години певицата и актриса е посещавала терапевт само заради профилите си в социалните мрежи, които са станали причина за хронично главоболие, проблеми със съня и неконтролируема тревожност, пише каналът "Music Virals" във vbox7.

"За известно време се чувствах като обект и се гнусях от себе си и от това, което се пишеше за мен. Говореха, че съм наркоманка, алкохоличка и че не спирам да купонясвам, използвайки няколко мои снимки в Instagram за доказателство", разказва певицата пред списание Elle.

След първия сезон на тийн комедията "Магьосниците от Уейвърли Плейс" на "Дисни", която бързо привлича интереса на всички тийнейджъри, Селена разбира какво е да бъдеш известен. Певицата знае, че хората правят доста бързо заключения въз основа на един кадър и често поставят неправилни етикети.

През последните години Гомес премина през много кризи в личния си живот. От раздели и събирания с Джъстин Бийбър до диагнозата ѝ Лупус, трансплантацията на бъбрек - все поредица от събития, които я правят много по-емоционална.

"Сякаш химиотерапията, през която преминавах, и проблемите с психическото ми здраве не бяха достатъчно тежки, но и всичко това трябваше да се случва публично. Постоянно се питах: "Какво лошо направих този път? Защо ме нападат така?", споделя още звездата. Гомес се чувствала толкова зле, че по съвет на терапевта си заличава присъствието в онлайн пространството.

"Държах телефона си далеч, за да не се изкушавам, и заедно с терапевта ми преминахме през програма, която ме накара да се вгледам в себе си и в качествата си, без да се влияя от чуждото мнение. Бях започнала да забравям коя съм и да вярвам на част от негативните коментари по мой адрес, а това никак не е добре", разказа още Гомес.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 влък

    0 0 Отговор
    Дано се е оправила тая шикозна мома!
  • 2 Quo vadis Domine

    3 0 Отговор
    Суетата не е от вчера и не е чужда за никой. Животът е урок без край. Господ да дари здраве и радост от живота на това красиво и талантливо момиче. Дано ужасното заболяване стои подтиснато.
  • 3 Thanks

    2 0 Отговор
    Порно актриса