Last news in Fakti

1 Септември, 2021 07:00 11 650 1

Вашият хороскоп за днес, 01.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нови предизвикателства през целия месец

Вашият хороскоп за днес, 01.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста активен месец започва за вас. Подгответе се за повече работа и активни действия. Важно е да се погрижите за здравето си и правилното хранене. През този сезон поне е изобилно и лесно. Действайте без да пришпорвате другите.

Телец

Първата половина на септември е доста обнадеждаваща на любовния фронт. Нови звезди се появяват и помнете, че любовта също трябва да се отглежда. Отделяйте време и внимание на човека, когото обичате. И не забравяйте, че там, където е вниманието ви, там отива и енергията ви.

Близнаци

Ден забързан и актвен, като самите вас. Подредете ума си, за да избегнете прекалената емоционалност. Малко повече медитация ще ви се отрази доста отрезвяващо.

Рак

Емоционален ден, точно като за вас. Дали се вълнувате повече от началото на есента или от края на лятото, дори и вие не можете да кажете. Важното е да не заливате другите с емоциите си. Може да опитате да ги изтанцувате или да ги нарисувате. Все ще намерите начин да бъдете по-фокусирани.

Лъв

Малко странен, леко объркан ден, в който на моменти ще ви се иска да избягате някъде надалеч. Това е само за малко, защото месецът ви носи интересни преживявания, особено на тема финанси. Почивайте сега, че работа ви чака.

Дева

Напълнете себе си и мислите си с любов. Изключете копчето на тревогите и посрещнете новия месец с усмивка. Ще имате сили да се справите с всяко едно предизвикателство, което посмее да ви се изпречи. Силата е с вас.

Везни

Понякога нещата може да изглеждат невъзможни, но винаги изгрява Слънце и светлината разпръсква мрака. Спомняйте си това, когато се почувствате объркани или огорчени. А днес започва един толкова красив, богат, шарен и пъстър месец, и всеки ден е една крачка по-близо до рождения ви ден. Просто се усмихнете.

Скорпион

Философията е важна за душевното равновесие, но философстването може сериозно да го наруши. Драматизмът помага да излеете емоциите си, но какво остава след това. Може би с дихателни практики бихте могли да овладявате бурите, които се пораждат в душата ви. Или просто да се порадвате на края на лятото.

Стрелец

Сами предизивквате съдбата със своите насмешки и провокации. Наистина можете да сте герои на времето си, но не мислите ли, че малко безразсъдно постъпвате за безсмислени неща. Бройте поне до 5 преди да кажете нещо грандиозно. Ще можете ли?

Козирог

Взаимоотношенията са важна част от живота, дори може да се каже, че са тъканта на самия живот. Давайте шанс и на другите да покажат какво могат. Не винаги ползата е водеща, по-важен е контактът между хората.

Водолей

Хубав месец започва, време за гроздобер. Това е съвсем символично, напомнящо, че е време да се потрудите, да подредите и да се подготвите за зимата. Всичко е изобилно и иска и такова планиране. А кой, ако не вие, би могъл да организира нещата по-мъдро.

Риби

Време за любов и творчество. Можете да срещнете най-прекрасните хора и да направите неща, за които си мечтаете. А можете просто да сънувате наяве. И все пак трябва да направите нещо реално, смислено и сериозно - да спрете да бягате от себе си.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мамун

    0 0 Отговор
    винаги единак
    совите не са това което са