Last news in Fakti

2 Септември, 2021 08:00 11 075 1

Вашият хороскоп за днес, 02.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Енергичен ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 02.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Енергичен ден, в който освен сила за действие, ще имате и много емоции за погасяване. Това ще ви прави силни, но неспокойни. А само, ако владеете себе си, тогава можете да управлявате живота си, не го забравяйте.

Телец

Подходящ ден за начало на лечение, а също и за намиране на нужната информация. Вие сте на ясно какво искате, сега е моментът и да действате. Време, в което можете да се освободите от ненужното.

Близнаци

Днес не бързайте да споделяте всичко, което сте научили. Информацията има стойност, когато е поискана, когато е истинна, когато носи полза. Това, което искате да споделите отговаря ли на тези условия?

Рак

Лесно ще се вълнувате за всякакви неща и съответно ще имате нужда от подкрепа и грижа. Един ден, в който можете да вдъхновите всички, благодарение на своите дълбооки чувства. Бъдете искрени и осъзнати, не прехвърляйте отговорността другиму.

Лъв

С труд започвате новия месец, макар че имате нужда да поизбягате малко от света, да поотдъхнете, да релаксирате. Намерете време да помирите душата и тялото. Опитайте поне за час да изключите от задачите, да спрете да се притеснявате за какво ли не и да се оставите на своето вътрешно, блажено АЗ.

Дева

Интересен и предизвикателен ден. Ден за бунт и промяна. Разрушете собствените си ограничения, направете нещата различно. Ако искате да постигнете нещо, което не сте постигали, ще трябва да направите нещо, което не сте правили.

Везни

Днес ще сте сериозни и усърдни във всяко нещо, с което се захванете. Спомнете си, че нещата, които правим, трябва да носят радост, ако искаме да се чувстваме добре. Открийте радостта в простите неща.

Скорпион

Днес може да поставите крайъгълния камък на вашия подем, да отворите нови врати, да откриете нови хоризонти. Просто се вслушайте в себе си. Практични може да бъдете през всеки един ден, днес бъдете вдъхновени, мислете мащабно.

Стрелец

Денят е доста провокативен за вас. Определено действате импулсивно, въпреки че съзнавате какви могат да са резултатите. Вътрешните дилеми ще са доста сериозни. Не подхождайте елементарно и традиционно, бъдете креативни; не се фиксирайте върху проблема, а върху решението.

Козирог

Ясни и конкретни задачи, планове и цели, но някаква вътрешна нужда от почивка ще се обади у вас. Не пренебрегвайте това тихо гласче, всяко нарушаване на ритъма разболява. Имате нужда да се отпуснете у дома, да поспите и да се поглезите.

Водолей

Ще имате нужда да знаете, да научавате нови неща. Ден за движение, за пътуване. Не се застоявайте на едно място, движението ще ви накара да се чувствате живи и ще ви даде нови сили освен новите вълнения.

Риби

Искате да се чувствате спокойни и сигурни. Направете нещата така, че да ви дават стабилност. Бъдете търпеливи и се опитвайте да виждате отвъд формата, оценявайте съдържанието на нещата.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦЕ