Last news in Fakti

2 Септември, 2021 12:06 2 188 4

Бащата на Бритни я изнудва

  • бритни спиърс-
  • джеймс спиърс-
  • изнудване-
  • съдебн дело-
  • поечителство

Джеймс Спиърс иска $2 млн. преди да се оттегли от попечителството

Бащата на Бритни я изнудва - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Бритни Спиърс и новият ѝ адвокат твърдят, че баща ѝ я изнудва. Джеймс Спиър поискал да получи два милиона долара, преди да се оттегли от попечителството върху живота и средствата на певицата. Във внесените в съда документи на 30 август, те представиха исканията като опит за изнудване.

Подаваните към съда документи от страна на Мат Розенгарт предполагат, че исканията на Джеймс Спиърс, за плащане на такава сума, са повече от доказателство, че той трябва да бъде отстранен от ролята му на попечител върху финансите на дъщеря му.

Адвокат информира съда, че предстоящите счетоводни прегледи на попечителството, за който Джеймс Спиърс настоява, преди да се оттегли, ще означава той да получи огромна сума пари.

"Бритни Спиърс няма да бъде тормозена или изнудвана от баща си", каза Розенгарт в изявление пред Vulture. "Явният опит на господин Спиърс да направи бартер на отказа си от попечителството в замяна на близо два милиона долара, които да получи, след като вече е натрупал милиони със сътрудниците си от средствата на госпожица Спиърс, няма да мине".

Досега от страна на Джеймс Спиърс няма коментар.

Документите, внесени в съда, са допълнение към искането на Розенгарт от името на поп звездата от месец юли за прекратяване на попечителството на Джеймс Спиърс, пише БТА. Делото ще се гледа на 29 септември.

Родителят на певицата обяви през юли, че вече е планирал да се оттегли от попечителството на дъщеря си, но не посочи кога и как възнамерява да стори това.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 21-век

    3 0 Отговор
    Съвременно Робовладелство над бели хора! Това в "демократична" Америка!

    Коментиран от #3

  • 2 Димов

    2 0 Отговор
    Щял да докаже, че не я държи робиня заради парите й, като му платят няколко милиона.
  • 3 Komapak

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "21-век":

    Само да ти кажа, че и дъщерята е не по малък боклук. Цяло чудо на медицината е че е още жива.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.