8 Септември, 2021 10:37 8 075 13

Футболна съпруга и банкер влизат във Фермата

  • фермата-
  • риалити-
  • риалити шоу-
  • състезание

„Фермата: Време за пробуждане“ стартира на 11 септември от 20.00 часа

С колоритни и вдъхновяващи участници стартира новият, седми сезон на „Фермата: Време за пробуждане“ на 11 септември от 20.00 часа по bTV. В стопанството ще влязат 10 жени и 12 мъже от цяла България, за да покажат силата и волята си, и да изпълнят най-възвишената и значима мисия в предаването до момента - да вдъхнат живот на изоставения възрожденски манастир „Свети Архангел Михаил“ в село Шума и да съградят работещо стопанство за монасите.

Футболна съпруга и банкер влизат във Фермата

Сред героите в тазгодишното риалити са както предприемачи от малкия град, така и IT специалисти с международен бизнес. В състезанието влиза банкер, който иска да смени градския лукс със селския обор. За наградата от 100 000 лева ще се бори също бивш представител на ъндърграунд средите, търсещ опрощение и ново начало. Жените в най-позитивния тв формат не отстъпват по амбиция на мъжете, а сред представителките на нежния пол, които ще атакуват победата, са футболна съпруга и водачка на високопланински камион.

Футболна съпруга и банкер влизат във Фермата

Във „Фермата: Време за пробуждане“ участниците ще си припомнят както непреходните български традиции и ценности, така и корените на духовността. В стопанството те ще се срещат с енорийския свещеник отец Кирил Попов, за да слушат неговите беседи за вярата, надеждата и смирението.

Футболна съпруга и банкер влизат във Фермата

Духовните му напътствия ще им дават сили в тяхната мисия по изграждането на стопанството в манастира „Свети Архангел Михаил“ в село Шума, скътан в подножието на планината Чепън. Повторното изграждане на храма продължило от 1861 до 1863 г., а година по-късно бил осветен. Днес той е паметник на културата с художествено значение на местно ниво, а до църквата расте дъб на повече от 400 години.

Футболна съпруга и банкер влизат във Фермата


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е по темата, ама стига блейте в телеф

    2 3 Отговор
    Само над Монтана ли шарат така небето тези самолети? Цяло лято ги нямаше, ама от няколко дни са се активирали. Имам чувството че са толкова много, че ще се сблъскат скоро.
  • 2 Винкело

    5 1 Отговор
    Къв живот да му вдъхнат на монастиря - като гледам какви бесилки са сковали...
  • 3 По пошло

    8 2 Отговор
    Само "Фермата" която се изроди в Биг Брадър е по пошло предаване от "шоуто" на Рачков.
    Тези които са гледали първия сезон на фермата знаят какво имам предвид. Другото няма значение.
  • 4 Bbbbbbb

    5 0 Отговор
    Е това са българските медии. Само глупости и нищо конкретно.
  • 5 Господин Асенов

    2 3 Отговор
    Какво значение, дали е някакъв,, специалист,, важното да е вещ. във всяка сфера, дори и в, занаятчийството,, исках да кажа, добър животновъд в ферма,, свинарник,,.. нещо такова.... браво на продуцентите, учат,, хората,, на добрина и труд....!
  • 6 Мюмюн

    2 4 Отговор
    Ша кажа чи аку в тоз сизон на туй фир...фермата няма си.ки.ш.,рев, су.по.ли,драма,плю.ще.не-няма да е хич интиресну. Ко саму ша бачкат и готвят там-требе и малку съспенс да има. Да са карат, бият и посли пуд юрганя да са сдобряват-ету туй ша е интиресну. Все идно зяпами индийски сириал сас турски завършек.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 🎸🎸🎸🎸🎸

    4 1 Отговор
    Не съм го гледал и няма да го гледам . Не си губя времето да гледам , някви там скучни предавания .
  • 9 😈😈😈😈

    6 2 Отговор
    За всеки влак си има пътник - зрител . А, във влака на бТВ не се качвам от години . А тая ферма дави я гледат фермерите .
  • 10 Каччвай се другаде

    1 3 Отговор
    На, едно магаре.... че БТВ е най добрата ТВ, претенции.
    имали,, грозните,,...!
  • 11 💨💨💨💨

    4 0 Отговор
    Тези който ще участват в това знаят ли как се държи , чук, тесла , трион. Май са безработни и търсят лесно спечелени пари .
  • 12 Превод

    3 0 Отговор
    Футболна съпруга - бивша кое.ра!
  • 13 НатуралисТ

    0 0 Отговор
    а бивш премиер защо няма ? Така само ще си дигне рейтинга !